Pedeapsa pentru acuzatiile homofobe ale lui Cheloo, la X Factor, micsorata

Joi, 24 Aprilie 2014, ora 15:01
2853 citiri
Pedeapsa pentru acuzatiile homofobe ale lui Cheloo, la X Factor, micsorata
Foto: Facebook/Cheloo

Curtea de Apel Bucuresti a decis sa reduca amenda data de CNA Antenei Grup pentru afirmatiile homofobe ale unui fost jurat al emisiunii-concurs X Factor la adresa unui concurent gay. Decizia Curtii poate fi atacata cu recurs in 15 zile de la comunicare.

Curtea de Apel Bucuresti a decis, miercuri, modificarea deciziei CNA 671/10.12.2013, in sensul reducerii amenzii la 5.000 de lei, de la 10.000 de lei.

La sfarsitul anului trecut, Consiliul National al Audiovizualului (CNA) a decis sa amendeze televiziunea Antena 1 cu suma de 10.000 de lei pentru afirmatiile cantaretului. Acesta i-a spus unui concurent gay "Ai cantat, eu dispretuiesc tot ceea ce esti, ce reprezinti, si tara asta te va trimite acasa, cu siguranta". CNA a primit un numar de circa 700 de reclamatii in urma afirmatiilor juratului emisiunii.

Antena 1, sanctionata dur din cauza lui Cheloo

La vremea aceea, Asociatia Accept a indemnat cetatenii sa sesizeze CNA: "Impreuna putem arata ca nu mai toleram ca mass-media sa perpetueze atitudini discriminatorii si pline de ura fata de comunitatea LGBT", au conchis cei de la Accept.

Si Cheloo de la Parazitii, pe numele sau real Ion Stefan Catalin, a fost amendat de Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii (CNDC) cu suma de 3.000 de lei.

Cheloo plateste pentru ce i-a spus concurentului gay de la X Factor

Povestea lui Paolo Lagana, concurentul jignit de Cheloo pentru ca este homosexual, a captat si atentia diplomatilor italieni.

Scandalul homesexualului de la X Factor continua: ambasadorul Italiei in Romania intervine

La inceputul acestui an, ambasadorul Italiei in Romania l-a sunat pe Paolo Lagana pentru a-si arata sustinerea.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
În timpul vizitei sale în Qatar, premierul Marcel Ciolacu a fost protagonistul unei gafe rușinoase, în timp ce lăuda grandoarea Campionatului Mondial de Fotbal găzduit de țara asiatică în...
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandalul a avut loc în localitatea sibiană Brădeni. Candidatul PSD la primărie, Dan Braga, a filmat mai multe clipuri video în curțile familiei actualului edil, fără, însă, a primi...
#amenda Antena Cheloo homofob, #amenda Antena micsorata CAB, #amenda Antena Cheloo X Factor , #CNA