Scandal la CNA: Antena 2 nu devine Antena Stars, din cauza Biancai Dragusanu

Marti, 10 Decembrie 2013, ora 14:37
6273 citiri
Scandal la CNA: Antena 2 nu devine Antena Stars, din cauza Biancai Dragusanu
Foto: reportervirtual.ro

CNA a respins, marti, solicitarea societatii Antena TV Group de transformare a televiziunii Antena 2 in Antena Stars, unii membri ai Consiliului - Narcisa Iorga si Laura Georgescu - precizand ca postul se va tabloidiza prin emisiunile unor prezentatori ca Bianca Dragusanu in noua grila a canalului.

Cristian Ionescu, managerul echipei care coordoneaza proiectul de televiziune Antena Stars, a incercat sa-i convinga pe membrii CNA ca "Bianca Dragusanu a reusit in viata. A pornit de la o fata de conditie modesta, asa cum sunt cele mai multe tinere din tara asta, si care si-a gasit drumul ei in viata, si-a deschis un business in moda, incepe o cariera in televiziune", relateaza Mediafax.

Vedeta ar fi urmat sa prezinte reality show-ul "Academia Biancai", la noul post de televiziune.

Monica Gubernat, membru CNA, a replicat ca, din punctul sau de vedere, Bianca Dragusanu nu are o poveste model, care poate fi data ca exemplu unor tinere.

"Ea nu-si aroga dreptul de a preda lectii. Doamna Dragusanu va fi prezentatoarea emisiunii", i-a raspus Cristian Ionescu.

Un alt membru al CNA, Narcisa Iorga, a spus ca, din punctul sau de vedere, Antena Stars va fi o televiziune taboidizata 100%. "Faptul ca dumneavoastra va ocupati de acest post, care sunteti producator si la 'Acces direct' si la 'Un show pacatos', nu face decat sa-mi confirme ca acest Antena Stars va fi un post cu 24 de ore de 'Acces direct' si 'Un show pacatos' (...) Nu voi sustine niciodata tabloidizarea unui post de televiziune, asa cum o propuneti dumneavoastra", a spus Iorga.

Piesa de rezistenta, show-ul Asistentele

Cat despre al doilea reality show care ar fi urmat sa fie "piesa de rezistenta" al Antena Star, denumit "Asistentele", Ionescu a explicat ca va fi vorba despre "o productie care va intra in viata asistentelor TV Loredana Chivu si Ana Maria Mocanu, care sunt asistentele programului "Un show pacatos" (de la Antena 1, n.r.) ".

Intrebat de membrul CNA Monica Gubernat cum garanteaza respectarea legislatiei audiovizualului privind protectia minorilor, Cristian Ionescu a spus ca show-ul "Asistentele", care ar putea pune astfel de probleme, este programat dupa 23.30.

Ea i-a cerut totodata lui Cristian Ionescu sa detalieze grila de programe pregatita pentru Antena Stars. Astfel, potrivit lui Ionescu, Antena Stars ar fi cuprins un matinal prezentat de Roxana Marcu si Razvan Botezatu, urmat de un magazin de stiri, de o emisiune prezentata de Adriana Bahmuteanu, de un slot de stiri, de emisiunea "Rai da' Buni", slot de stiri, si emisiunea lui Cristi Brancu. Ionescu a mai spus ca noaptea va fi difuzat un program al carui prezentator nu a fost inca stabilit.

In urma discutiilor, CNA a decis sa respinga solicitarea Antena TV Group de modificare a denumirii televiziunii Antena 2 in Antena Stars, de modificare a siglei si a grilei de programe a televiziunii.

"Impotriva" solicitarii Antena TV Group au votat Laura Georgescu, Lorand Turos, Valentin Jucan, Narcisa Iorga, Monica Gubernat, Christian Mititelu si Cristina Trepcea), in timp ce "pentru" aprobarea solicitarii societatii au votat Rasvan Popescu si Radu Calin Cristea.

Reactia Antenei Group

Sorin Alexandrescu, CEO Antena Group, a declarat, marti dupa-amiaza, ca este convins ca pana la sfarsitul anului Antena Stars va primi unda verde.

"Vrem sa aducem publicul roman mai aproape de vedetele pe care le admira, intr-un fel in care doar posturile americane au stiut sa o faca pana acum. Am toata increderea ca munca echipei care s-a ocupat de aceasta repozitionare va fi apreciata si ca Antena Stars va ajunge in casele romanilor la inceput de an", a declarat Sorin Alexandrescu, CEO Antena Group, pentru Spynews.

#CNA respinge transformare Antena Stars, #Bianca Dragusanu Antena 2 Antena Stars , #CNA