Sefa CNA acuza presiuni, dupa ce l-a amendat pe Dan Diaconescu (Video)

Miercuri, 30 Octombrie 2013, ora 12:32
2050 citiri
Sefa CNA acuza presiuni, dupa ce l-a amendat pe Dan Diaconescu (Video)

Laura Georgescu, presedintele Consiliului National al Audiovizualului acuza presiuni dupa ce a amendat postul DD TV cu 100.000 de lei.

In sedinta de marti, CNA a decis aplicarea amenzii pentru ca in noaptea de 18 spre 19 octombrie, pe frecventa DD TV a fost retransmis, ilegal, OTV.

Laura Georgescu a spus, potrivit B1 TV, ca a propus amendarea DD TV cu 100.000 de lei pentru "abuzul fara precedent petrecut in seara zilei de 18 spre 19 octombrie".

CNA a retras, pe 22 ianuarie 2013, cu unanimitate de voturi, licenta audiovizuala a televiziunii OTV, fapt care presupune ca postul controlat de Dan Diaconescu nu mai poate emite. Din 22 ianuarie, Dan Diaconescu, cel care detinea OTV, a incercat de mai multe ori sa reia emisia postului, insa fara succes, pana in noaptea de 18 spre 19 octombrie, cand OTV a inceput sa emita din nou pe satelit, pe frecventa televiziunii DD TV (Direct Digital TV), care este controlata tot de Diaconescu.

Decizie senzationala a CNA: DDTV ramane in aer, Dan Diaconescu ramane fara bani (Video)

Retransmisia OTV pe licenta DD TV este insa ilegala, a spus Laura Georgescu, presedintele CNA. Potrivit Laurei Georgescu, DD TV are voie sa difuzeze in grila sa filme, intr-un procent de 67,5%, si programe preluate de la televiziunea de muzica populara Inedit TV (32,5%).

Laura Georgescu a mai spus ca CNA nu a aprobat modificarea grilei de emisie a DD TV, astfel incat DD TV sa poata sa retransmita programe in direct ale OTV.

#Laura Georgescu presiuni Dan Diaconescu, #amenda Dan Diaconescu OTV, #CNA amenda DD TV , #CNA