Sesizare la CNA pentru emisiunea in care Basescu a amenintat-o pe Firea

Marti, 15 Aprilie 2014, ora 13:23
2817 citiri
Sesizare la CNA pentru emisiunea in care Basescu a amenintat-o pe Firea

Deputatul PSD Mihai Sturzu a sesizat Consiliul National al Audiovizualului (CNA) in legatura cu emisiunea de la Realitatea TV in care presedintele Traian Basescu i-a transmis Gabrielei Firea ca s-ar putea sa nu-si mai gaseasca sotul acasa.

Potrivit lui Mihai Sturzu, moderatorul emisiunii "Jocuri de Putere", Rares Bogdan, ar fi de vina pentru faptul ca a tolerat atacurile lansate de presedintele Basescu la adresa senatoarei Gabriela Firea, transmite Romania TV.

Astfel, in loc sa il puna pe Traian Basescu sa isi justifice afirmatiile, asa cum prevad regulile privind corecta informare a publicului, moderatotul TV i-a permis presedintelui sa spuna ce doreste, fara a-i cere prea multe explicatii.

Firea ii raspunde lui Basescu: Ce face daca prefectul anuleaza tranzactiile de la Nana?

"Doresc sa va semnalez faptul ca in urma emisiunii Jocuri de Putere, difuzata in data de 13 aprilie 2014 de postul de televiziune Realitatea TV, intre orele 21:00 - 23:00, au avut loc grave incalcari ale dispozitiilor legale prevazute in cadrul Legii audiovizuale", se arata in sesizarea transmisa de deputatul social-democrat catre CNA.

Dupa aparitia televizata de duminica seara a presedintelui Traian Basecu, au curs valuri de reactii din partea parlamenatarilor Puterii, care, in frunte cu Victor Ponta, vor semna si o plangere penala impotriva lui Traian Basescu, chiar daca acesta nu poate raspunde pentru eventuale infractiuni pana la incheierea mandatului, beneficiind de imunitate.

Ponta: Plangere penala pe numele lui Basescu. Sunt convins ca va ajunge la inchisoare

Afirmatia care a incins spiritele intre Basescu si cei de la putere a fost aceea in care presedintele a spus despre Gabriela Firea, care face parte din Comisia de ancheta "Nana", responsabila de verificarea achizitionarii terenurilor agricole din Calarasi de catre familia Basescu, ca "mai bine ar sta in banca ei si s-ar ocupa de ce se intampla pe mosia sotului ei, unde e primar. Ca s-ar putea sa nu il mai gaseasca intr-o zi acasa, daca nu e atenta".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Mihai Sturzu CNA emisiune Basescu, #sesizare CNA Basescu Firea, #Basescu amenintat Gabriela Firea , #CNA