Digi 24, bilant la un an de emisie

Vineri, 01 Martie 2013, ora 10:15
2567 citiri
Digi 24, bilant la un an de emisie

O echipa de peste 500 de oameni, aparatura de cea mai noua generatie, platouri de emisie echipate la cele mai inalte standarde, un studio virtual unic in Romania, o investitie majora a RCS&RDS, 8.760 de ore si 525.600 de minute de emisie de cea mai buna calitate jurnalistica.

Acesta este bilantul Digi24 la implinirea unui an de existenta, un an in care singura televiziune de stiri din Romania care emite full HD a demonstrat ca normalitatea si impartialitatea in oferirea informatiei telespectatorului sunt posibile.

Pe 1 martie, la implinirea unui an de cand Adriana Muraru a spus, pentru prima oara, "buna seara" telespectatorilor Digi24, singura televiziune de stiri care emite full HD si-a propus sa ofere o noua premiera jurnalistica, un maraton de stiri si dezbateri prezentate in direct de Cosmin Prelipceanu.

"Acum un an le-am cerut romanilor sa ne priveasca si le-am promis o televiziune diferita. Acum le promitem romanilor ca vom privi spre ei si vom crea impreuna o Romanie diferita. Timp de 365 de zile am dat la o parte nimicul, gratuitul si ridicolul care devenisera ingrediente obligatorii ale retetei de audienta. Am recastigat un public pentru care televizorul nu mai era decat un inlocuitor al ecranului de cinema".

In ultimul an Digi24 a fost locul unde s-au purtat "Conversatiile esentiale", unde s-a trait "Ca-n filme", de unde fiecare si-a luat un "Pasaport diplomatic", a vazut cum arata "Romania din interior", a citit un minunat "Jurnal pentru copii", a devenit Hi-tech la nivelul "2.0", a trait adrenalina la cote maxime "La volan", a invatat cum sa-si pastreze "Tineretea fara batranete", sa fie de "Bonton" si cum sa caute "Sanatatea in bucate".

Acestea sunt doar cateva dintre emisiunile cu care Digi24 si-a delectat telespectatorii in fiecare week-end.

Dimineata aniversara de Martisor incepe la Digi24 cu o editie speciala a Digimatinalului. Dan Puric, Horia Brenciu si multi altii spun "La multi ani" Digi24 intr-o maniera inedita. Anca Dumitrescu si Marius Pancu, prezentatorii Digimatianalului, isi asteapta telespectatorii cu multe alte surprize.

Citeste si:
Cum încearcă Ciucu să rezolve problema termoficării în Sectorul 6: ”Este pentru prima dată când un primar de sector se implică direct”
Cum încearcă Ciucu să rezolve problema termoficării în Sectorul 6: ”Este pentru prima dată când un primar de sector se implică direct”
Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, a reacționat vineri, 28 ianuarie, la criticile primite de cetățeni din cauza problemelor legate de termoficare. Într-unul dintre mesajele critice, un...
Declarații halucinante ale Dianei Șoșoacă despre oamenii vaccinați: ”Când sunteți lângă ei, dați pe bluetooth” VIDEO
Declarații halucinante ale Dianei Șoșoacă despre oamenii vaccinați: ”Când sunteți lângă ei, dați pe bluetooth” VIDEO
Senatoarea Diana Șoșoacă a făcut vineri, 28 ianuarie, noi declarații aberante împotriva vaccinării anti-Covid. Invitată la un post de televiziune intitulat News România, senatoarea a...