Prima TV vrea sa dea lovitura cu un nou format

Joi, 29 Mai 2014, ora 17:36

   

Prima TV vrea sa dea lovitura cu un nou format
Prima TV a achizitionat formatul international Utopia, un reality show care a prins foarte bine in afara tarii. Acesta este considerat drept noul Big Brother.

Spectacolul presupune ca 15 persoane sa creeze intr-un an de zile o societate perfecta pornind de la zero, TBI Vision.

Acestia nu vor avea electricitate, toalete, incalzire si nici reguli, dupa cum se arata intr-un clip de prezentare.

Sursa citata adauga ca formatul reprezinta un as in maneca postului de televiziune, care se afla in plin proces de relansare.

Prima TV o sa produca acest show in colaborare cu Talpa, companie care detine formatul la nivel international. Telespectatorii vor putea urmari la televizor emisiunea care face parte din grila de toamna a postului, dar si pe o platforma on-line.

Olanda difuzeaza deja acest format, iar printre tarile care l-au mai achizitionat se numara Germania, Turcia si Statele Unite ale Americii.

Urmariti mai jos trailerul showului din America.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de3812 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Comentarii
Banul
rank 2
Oare romanul chiar s-a prostit de tot?
Sa dai bani pe asa ceva este o gugumanie! Nimic din formatele venite de afara nu a adus nimic bun in Ro. S-a reusit dezorientarea tinerilor si alunecarea lor spre incultura. Deci adio Prima TV ...mai taiem un program...nu ca ar fi fost grozav inainte! Avem N canale si totusi trebuie sa ne uitam la TVR singura televiziune care macar mai da reluari cu vechituri bune decit prospatura de tot dezgustul!
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor