Gardianul a concediat 22 de angajati si a redus salariile cu 20%
Media / Gardianul
Cotidianul "Gardianul", editat de Best Media Press, a disponibilizat, incepand cu 16 martie, inca 22 de angajati din toate departamentele, de la cel editorial, la DTP si productie. Directorul ziarului, Alecu Racoviceanu, explicat ca disponibilizarile sunt o urmare a scaderii veniturilor. De asemenea, pentru a reduce numarul persoanelor ...

Ziare.Com își propune să ofere cele mai importante și cele mai noi știri din fiecare sector al vieții publice: politică, business, sport, life show, știri despre personalitățile sau instituțiile cele mai mediatizate. In consecinta, Ziare.com aloca subiectelor de interes din toate aceste domenii sectiuni speciale care vor contine cat mai multe informatii relevante fiecarui subiect.

Secțiunea de față este dedicată temei Gardianul . Această zonă va concentra articolele categoriei Media din Ziare.Com care au subiectul principal: Gardianul.

Ziare.com oferă cititorilor săi oportunitatea de a deveni jurnaliști colaboratori. Materiale jurnalistice, știri atât pe tema - Gardianul, cât și despre alte subiecte de interes, fie din categoria Media , fie din celelalte categorii ale site-ului Ziare.Com, pot fi trimise la adresa colaboratori@ziare.com, iar pentru mai multe informații privind modalitățile de colaborare poate fi accesată și secțiunea Colaboratori Ziare.com.

Va mulțumim pentru colaborare și așteptăm sugestiile și observațiile dvs.