Un cocktail cu ingrediente „exotice”: Ringier vs. redacțiile GSP&Libertatea
Media / GSP
Oricum ar încerca s-o fardeze conducerea Ringier, concedierea redactorului șef al GSP, Cătălin Țepelin, miroase urât. Din informațiile de până acum, a pedeapsă pentru onestitate. Jurnaliștii din redacțiile GSP și Libertatea au acuzat, cu subiect și predicat, nu voalat, presiunile industriei jocurilor de noroc. Ca să nu ne ...
Gazeta Sporturilor pregateste postul Radio GSP
Vineri, 06 Mai 2011, ora 23:13 - Gazeta Sporturilor pregateste postul Radio GSP
Media / GSP
Gazeta Sporturilor are in pregatire un post radio care se va numi Radio GSP si va emite online, dar si in eter, pe frecventa unui post de radio existent pe piata. Pagina de Media a avut...

Ziare.Com își propune să ofere cele mai importante și cele mai noi știri din fiecare sector al vieții publice: politică, business, sport, life show, știri despre personalitățile sau instituțiile cele mai mediatizate. In consecinta, Ziare.com aloca subiectelor de interes din toate aceste domenii sectiuni speciale care vor contine cat mai multe informatii relevante fiecarui subiect.

Secțiunea de față este dedicată temei GSP . Această zonă va concentra articolele categoriei Media din Ziare.Com care au subiectul principal: GSP.

Ziare.com oferă cititorilor săi oportunitatea de a deveni jurnaliști colaboratori. Materiale jurnalistice, știri atât pe tema - GSP, cât și despre alte subiecte de interes, fie din categoria Media , fie din celelalte categorii ale site-ului Ziare.Com, pot fi trimise la adresa colaboratori@ziare.com, iar pentru mai multe informații privind modalitățile de colaborare poate fi accesată și secțiunea Colaboratori Ziare.com.

Va mulțumim pentru colaborare și așteptăm sugestiile și observațiile dvs.