Ziare.com

12.000 de euro pentru proiecte jurnalistice despre educatie

Joi, 14 Mai 2015, ora 12:42

   

12.000 de euro pentru proiecte jurnalistice despre educatie
Fundatia Friends For Friends aduce o noua tema de interes public in atentia autorilor romani de non-fictiune: educatia formala sau, mai exact, sistemul de invatamant preuniversitar de stat.

Prin programul Bursele Superscrieri/BRD, se vor oferi 6 burse jurnalistice in valoare de cate 2.000 de euro acelor autori care vor sa realizeze materiale de non-fictiune de profunzime, amanuntit documentate si atent redactate pe aceasta tema.

Cei doi parteneri propun un cadru articulat, in care viitorii bursieri au sansa de a beneficia de resursele necesare, tot mai rare, pentru a realiza astfel de materiale de substanta. Pe langa sustinerea financiara, bursierii vor avea parte si de sprijin editorial - prin programul de mentorat si Seminariile Superscrieri (ateliere de bune practici), sustinute de jurnalista Mona Dirtu.

Poate castiga o bursa Superscrieri/BRD orice autor din Romania - indiferent ca este profesionist sau amator, jurnalist sau blogger, se exprima prin cuvant sau prin imagine, publica pe platforme traditionale ori exclusiv in mediul digital. Organizatorii incurajeaza proiectele complexe, de mare impact, realizate de echipe autor + fotoreporter/artist vizual.

Inscrierea se face prin completarea unui formular de aplicatie online, in care candidatii vor trece detalii despre proiectele pe care vor sa le realizeze prin intermediul bursei. Termenul limita de trimitere a formularului, disponibil pe www.ffff.ro/burselesuperscrieri, este 7 iunie 2015.

Juriul care va selecta bursierii, pe baza unor criterii de evaluare a propunerilor de proiecte, este format din: Catalin Stefanescu, Dan Duca, Irina Pacurariu, Liviu Iolu, Paul Radu, Teodor Tita, Vlad Mixich, Vlad Petreanu si Flavia Popa (reprezentant BRD - Societe Generale).

Mai multe detalii despre Bursele Superscrieri/BRD, pe site-ul de prezentare.
Urmareste Ziare.com pe Facebook  si pe Instagram  Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 238 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor