C.T.Popescu: N-am facut niciodata un milion de euro

Marti, 15 Februarie 2011, ora 20:03
2715 citiri
C.T.Popescu: N-am facut niciodata un milion de euro
Foto:9am.ro

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a declarat in cadrul unui interviu ca nu sunt adevarate zvonurile potrivit carora ar fi facut un milion de euro din tranzactiile din presa si a povestit despre faptul ca el conduce o masina Dacia 1310.

"Daca ma intrebati ceva intim, eu trebuie sa va raspund? Nu am facut niciodata un milion, am dispus de mai putin de-atat. Nu am atins bani lichizi niciodata, a fost o tranzactie prin banca, pentru care am platit impozit la stat. Si i-am folosit cand a trebuit sa plecam pentru a fonda ziarul Gandul, si singura utilizare pe care am dat-o acestor bani a fost sa platim salariile oamenilor un an de zile. Eu traiesc din salariul de la Gandul," a raspuns CTP, cand a fost intrebat daca ar fi facut un milion de euro din vanzarea actiunilor la Adevarul, intr-un interviu pentru Kamikaze.

Jurnalistul de la Gandul a mai povestit si de faptul ca traieste intr-un apartament modest, pentru ca "nu-i trebuie mai mult", si ca el conduce din acelasi motiv o Dacia 1310 pe care a poreclit-o "Rechinul soselelor".

"Eu ma simt foarte bine cu Dacia. Ma deranjeaza geamurile electrice. Asta ma streseaza. Am uneori pulsiuni de claustrofobie care alterneaza cu unele de agorafobie. Imi dau o stare de liniste scripetii de la Dacia cu care dau geamul sus sau jos. Nu am inteles niciodata de ce trebuie sa am mai mult decat imi trebuie. As putea sa imi cumpar o masina de 25.000 acum, pot sa mi-o iau", a mai marturisit fondatorul ziarului Gandul.

El a vorbit si despre tentatiile financiare din presa si a spus ca a refuzat de mai multe ori banii lui Sorin Ovidiu Vintu. Prima data a fost in 1997, cand acesta a vrut sa cumpere actiunile la Adevarul, a doua oara cand s-a pus problema vanzarii ziarului Gandul. CTP marturiseste ca a preferat sa i-l vanda lui Adrian Sarbu, chiar daca suma oferita a fost mai mica.

Citește și:
Vasile Dîncu, întrevedere cu premierul Republicii Moldova Natalia Gavriliță: ”NATO nu caută o confruntare cu Federaţia Rusă”
Vasile Dîncu, întrevedere cu premierul Republicii Moldova Natalia Gavriliță: ”NATO nu caută o confruntare cu Federaţia Rusă”
Ministrul Apărării Naţionale, Vasile Dîncu, a avut sâmbătă, 1 octombrie, o serie de întrevederi cu premierul Natalia Gavriliţa, cu preşedintele Parlamentului Republicii Moldova, Igor...
Cine e deputatul PSD surprins în ipostaze intime cu un tânăr: Absolvent de Teologie și fost primar
Cine e deputatul PSD surprins în ipostaze intime cu un tânăr: Absolvent de Teologie și fost primar
Deputatul Aurel Bălășoiu a fost surprins sâmbătă, 1 octombrie, în mai multe ipostaze intime alături de un băiat, motiv pentru care conducerea partidului a decis să-l excludă. Bălășoiu...