Cristian Sutu, demis de la Cotidianul

Miercuri, 14 Octombrie 2009, ora 22:56
4602 citiri
Cristian Sutu, demis de la Cotidianul
Foto: Academia Catavencu

Cristian Sutu, jurnalist pe politic la Cotidianul, a fost demis miercuri, dupa o colaborare de aproape 8 ani.

"Cristian Sutu a fost putin zguduit azi aflind ca este somer. Dar si-a revenit repede, reamintindu-si de Palatul in care el se simte cel mai bine si pe care, o vreme, cine stie cit de scurta, nu-l va mai insela cu job-uri platite, dar chinuitoare, in deplasare.

Da, incepand de astazi, de la ora 17.00, Cristian Sutu nu mai scrie la Cotidianul. A scris aproape 8 ani si i-a fost de ajuns. Nu lui, ci Cotidianului. A scris in doua reprize acolo, intrerupte de o perioada de patru ani la Evenimentul Zilei", scrie jurnalistul pe blog.

Cristian Sutu mai scrie ca este mandru de treaba pe care a facut-o la Cotidianul si putin nostalgic atunci cand a rasfoit arhiva publicatiei, recitindu-si cu bucurie textele.

Potrivit Reporter Virtual, mesajul intern pentru colegi a fost unul scurt: "Cam asta a fost. A venit vremea sa plec si eu. Cu drag, Cristian Sutu".

Redactia Cotidianul a fost parasita in ultima perioada de nume grele ale presei din Romania, dupa ce pe 1 august functia de director a fost preluata de Cornel Nistorescu iar o saptamana mai tarziu fraiele redactiei au fost preluate de Oana Stanciulescu, care a fost numita redactor-sef.

Printre cei care au parasit redactia Cotidianul se numara Costin Ilie si Emil Hurezeanu, Adrian Ursu, Doru Buscu, Robert Turcescu, Costi Rogozanu, singurul redactor-sef adjunct al ziarului Cotidianul ramas in functie dupa plecarea lui Liviu Avram.

#Sutu demis Cotidianul, #Cristian Sutu Cotidianul, #Sutu plecat Cotidianul , #jurnalisti