Emil Hurezeanu il inlocuieste pe Sergiu Toader la Realitatea

Luni, 29 Septembrie 2008, ora 13:17
3326 citiri
Emil Hurezeanu il inlocuieste pe Sergiu Toader la Realitatea

Jurnalistul Emil Hurezeanu va prelua functia de presedinte al Grupului Realitatea - Catavencu si va conduce si consiliul director care coordoneaza toate activitatile companiei, dupa ce actualul presedinte al Grupului, Sergiu Toader, isi va incheia contractul la 1 februarie 2009.

Emil Hurezeanu va avea la dispozitie o perioada de patru luni pentru "a prelua toate prerogativele acestei functii, dar, in acelasi timp, Hurezeanu isi va continua activitatea jurnalistica in cadrul Grupului", informeaza un comunicat din partea Realitatea - Catavencu citat de Newsin.

"Emil Hurezeanu este nu doar unul dintre cei mai valorosi comentatori de politica interna si internationala din Romania, dar si o garantie pentru consolidarea calitatii produselor noastre. Ma bucur sa stiu ca Emil Hurezeanu, un om din interior, este cel care va conduce si va dezvolta compania. Ii doresc mult succes!", a declarat Sergiu Toader.

"Sunt onorat de propunerea Consiliului de administratie al Grupului Realitatea-Catavencu. Colaborez cu Realitatea TV si 'Cotidianul' de mai multi ani si apreciez standardele profesionale si spiritul de echipa promovate aici, sub conducerea excelentului manager care este Sergiu Toader, intr-o lume complicata si presarata cu atatea capcane.

Nu sunt un administrator innascut si nici nu doresc sa abandonez profesia de jurnalist, pe care o practic de peste 25 de ani. Cu ajutorul atator colegi de calitate, oameni foarte tineri dar si congeneri cu multa experienta, voi incerca sa consolidez locul important pe care Grupul il ocupa in peisajul mass-media din Romania, in interesul celor care ne citesc, asculta si privesc", a declarat Emil Hurezeanu.

Structura de conducere a Grupului va ramane aceeasi: Sorin Enache - Director General, Mihnea Vasiliu - Director Divizie Quality, Sorin Freciu - Director Divizie Business, Sorin Vulpe - Director Divizie Lifestyle, Dragos Stanca - Director Divizie New Media, Cosmin Popa - Director Newsin si Doru Buscu - Directorul Editorial al Grupului.

Grupul de presa Realitatea-Catavencu detine, printre altele, posturile Realitatea TV, Romantica TV si The Money Channel, retelele Radio Guerrilla si Realitatea FM, agentia de presa NewsIn si publicatiile "Academia Catavencu", "Cotidianul", "Business Standard" si "Money Express".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Emil Hurezeanu, #Sergiu Toader, #Realitatea Catavencu , #jurnalisti
Comentarii
P
pacat de tine eoropo libera.ai ajuns eoropa ocupata de urmasii lui stalin.
rank 1
P
Papageno
rank 1