Presa, in noroi: La ce s-a ajuns in razboiul Romania TV - Sorina Matei (Video)

Sambata, 08 Martie 2014, ora 17:41
16796 citiri
Presa, in noroi: La ce s-a ajuns in razboiul Romania TV - Sorina Matei (Video)

Jurnalista Sorina Matei se afla in plin scandal cu fostii sai colegi de la Romania TV, unul dintre motivele pentru care este constant atacata fiind presupusa simpatie pe care o are pentru presedintele Traian Basescu.

Sorina Matei, care a plecat la B1 TV de la Romania TV, a fost tinta unui material de presa defaimator realizat de jurnalistul Dragos Patraru si prezentat de televiziunea lui Sebastian Ghita, in emisiunea "Starea Natiei", potrivit Reporter Virtual.

Materialul aparut pe post saptamana trecuta a vizat jurnalistii B1 TV, folosindu-se un limbaj dur in special la adresa Sorinei Matei, fosta colega a lui Patraru.

Sorina Matei pleaca de la Romania TV - Jurnalistii de televiziune se regrupeaza

"Doar o buca sa-ti mai pup, Base!" a fost titlul emisiunii, tinut pe ecran pe tot parcursul transmisiunii. Mai mult, Sorinei Matei i-a fost adresata o intrebare jignitoare, pe post de gluma: "Soro, ai avut orgasm?".

Sorina Matei le-a raspuns fostilor colegi de la Romania TV pe pagina sa de Facebook, mentionand ca le-a cerut acestora sa inceteze sa o mai atace si sugerandu-le sa ii puna intrebari si lui Sebastian Ghita.

Sorina Matei se intoarce la B1 TV, unde va modera un talk show politic

"Dupa ce am plecat, au comandat un articol despre mine numindu-ma o tradatoare', 'una care si-a dat basismul pe fata'. Le-am transmis public sa inceteze. (...) A doua zi vazand ca n-au limite, le-am raspuns 'ca as fi foarte fericita daca l-ar intreba pe Sebastian Ghita despre contractele cu statul roman, despre amenintarile la adresa jurnalistilor si despre grupul de crima organizata de la Ploiesti. Le-am mai transmis ca, altfel, fac ce a facut si Palada. Adica o prostie. Jenant.'

Seara, am fost calificata, pe post, drept o 'nevertebrata, pentru care nu exista interesul public, care nu-si pune intrebari, care nu are constiinta'. Apoi au intrebat daca 'am avut orgasm'. Toate intr-un montaj care nu poate fi calificat, in care foloseau cadre cu presedintele, chiar din propria televiziune", a scris Sorina Matei pe reteaua de socializare.

Sorina Matei pleaca de la Antena 3 - vezi ce legatura are Basescu

Sorina Matei a plecat si din Antena 3 cu scandal, la mijloc aflandu-se tot Traian Basescu. In martie 2011, aceasta a parasit postul acuzand ca nu a fost lasata sa realizeze un interviu cu presedintele.

Citeste si:
Un deputat spune că nu va mai candida la alegerile parlamentare din 2024. ”Pe mine mă încântă perspectiva întoarcerii în privat”
Un deputat spune că nu va mai candida la alegerile parlamentare din 2024. ”Pe mine mă încântă perspectiva întoarcerii în privat”
Un politician român spune că i-au ajuns două mandate de deputat în Parlamentul României și nu mai vrea să candideze pentru această funcție în 2024. Nu se lasă însă de politică....
Cum a fost dovedit Traian Băsescu ca "turnător" în regimul comunist: "Nu a fost “servit” de niciun serviciu de informaţii"
Cum a fost dovedit Traian Băsescu ca "turnător" în regimul comunist: "Nu a fost “servit” de niciun serviciu de informaţii"
Germina Nagâţ, membru în Colegiul Consiliului Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii (CNSAS), a afirmat că Traian Băsescu nu a fost “servit” de niciun serviciu de informaţii,...