Scandal intern la Romania TV: Ciutacu o da in judecata pe Sorina Matei

Vineri, 17 Mai 2013, ora 08:02
6203 citiri
Scandal intern la Romania TV: Ciutacu o da in judecata pe Sorina Matei
Foto: Arhiva

Tensiunile dintre Sorina Matei si Victor Ciutacu nu par sa se fi potolit deloc. Ba dimpotriva, realizatorul "Tonomatului" a actionat-o in judecata pe colega sa de redactie si ii cere daune morale.

"Un coleg din presa care se ocupa de Justitie si caruia-i multumesc si pe aceasta cale m-a anuntat, in aceasta seara, ca individul Victor Gabriel Ciutacu, absolut intamplator, amic al doamnei Elena Udrea si domnului Dorin Cocos, m-a dat in judecata", anunta Sorina Matei pe blog.

Din aceeasi sursa aflam ca plangerea a fost inregistrata inca din 19 aprilie, iar reclamantul ii cere Sorinei "pretentii daune morale", insa pe portalul instantelor de judecata nu este mentionata si valoarea acestora.

"Colegul care m-a anuntat imi spune ca este o premiera pentru presa din Romania ca atat reclamantul, cat si paratul sa fie din aceeasi redactie", subliniaza Sorina Matei, care ii mai roaga pe cititorii blogului sa o contacteze daca vor sa o apere la proces, pentru ca nu cunoaste avocati.

"Nu va ascund deloc faptul ca este primul proces din viata mea iar eu, mai mult decat altii, cred in Justitie si cred puternic in dreptate. Ca atare, vreau sa castig acest proces pentru ca, in acesta tara, adevarul trebuie sa primeze, iar unele lucruri au mers chiar prea departe", mai scrie Sorina Matei.

Scandalul dintre Sorina Matei si Victor Ciutacu a inceput odata cu mutarea celui din urma de la Antena 3 la Romania TV in luna martie, ocazie cu care jurnalista l-a atacat furibund pe noul sau coleg de redactie.

Sorina Matei, despre Victor Ciutacu: Un jeg uman, o hazna, imi provoaca sila

"Cred ca pe lumea asta exista oameni si jeguri umane. Individul Ciutacu este, in opinia mea si fara pic de indoiala, un jeg uman. Un om care se tranzactioneaza la nesfarsit pentru un pumn de bani ca sa injure pe unul sau pe altul, in functie de cine ofera mai mult, nu are ce cauta in breasla asta", a scris atunci Sorina Matei tot pe blog.

"Un individ care pupa in fund infractorii, lumea crimei organizate, pune puscariabilii pe piedesal si ii ridica in slavi cu gura plina, non stop la televizor, nu se poate numi jurnalist. Se poate numi cel putin...prietenul lor (...)

In ultimii 5 ani, acest personaj a aruncat cu atatea tone de noroi, mizerie, rahat si laturi in oricine i-a stat in cale, in oricine i-a afectat interesele penale si financiare pana la urma, incat numele lui mie imi provoaca sila. Pentru jegurile umane gen Ciutacu nu conteaza niciodata adevarul. Si nici unul din fundamentele esentiale ale vietii: acela de 'a fi cinstit si corect'. Omul e construit sa fie o hazna", a continuat Sorina.

Inca de atunci, Ciutacu a amenintat ca s-ar putea adresa justitiei.

"Cand il faci pe unul spagar si fustangiu, poti sa te astepti ca s-ar putea sa te coste. Radu Moraru a simtit nevoia sa ma faca in toate felurile si acum il cauta un executor judecatoresc, ca nu a platit daunele decise de instanta", a precizat atunci jurnalistul.

B.B.

Nicuşor Dan anunţă că şefa ASSMB va fi înlocuită din funcție. „Oare ce crede cetăţeanul român”
Nicuşor Dan anunţă că şefa ASSMB va fi înlocuită din funcție. „Oare ce crede cetăţeanul român”
Primarul Capitalei, Nicuşor Dan a declarat joi, 28 martie, că şefa Administraţiei Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti, Gabriela Sivache, va fi înlocuită din funcţie, pentru că...
Politicienii români care au fost țintiți de hackeri sprijiniți de Rusia. „Agresiunile se desfășoară împotriva demnitarilor vocali”
Politicienii români care au fost țintiți de hackeri sprijiniți de Rusia. „Agresiunile se desfășoară împotriva demnitarilor vocali”
Războiul hibrid dus de Rusia afectează și politicienii români. Mai multe grupuri de hackeri sprijiniți de Rusia, China și Iran au avut ca țintă în ultimii ani politicieni și oficiali...
#Ciutacu judecata Sorina Matei, #Ciutacu scandal Sorina Matei , #jurnalisti