Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Vedeta care a lasat o emisiune din Italia pentru stirile din Romania - Interviu

Miercuri, 19 Februarie 2014, ora 08:29
8308 citiri
Vedeta care a lasat o emisiune din Italia pentru stirile din Romania - Interviu
Foto: Kanal D

A lucrat doi ani de zile pentru o televiziune din Italia, unde avea propria emisiune, dar cu toate acestea a preferat sa revina in Romania si sa stea la pupitrul stirilor. Bianca Ionita - caci despre ea este vorba - spune ca s-a intors, pentru ca avea acelasi program, iar monotonia a afectat-o.

Totusi, ea a marturisit intr-un interviu acordat Ziare.com ca ar pleca din nou din tara daca ar avea ocazia potrivita. Prezentatoarea stirilor Kanal D a povestit si cum s-a casatorit la o varsta foarte frageda, ca un experiment, deoarece i-a placut ideea de nunta si pentru ca voia sa plece din casa parintilor.

S-a schimbat cu ceva relatia dvs de cand v-ati logodit?

Nu, nu s-a schimbat nimic, suntem la fel de fericiti si la fel de linistiti ca inainte.

Va asteptati sa fiti ceruta de sotie in noaptea de Revelion?

Ma asteptam sa fiu ceruta la un moment dat, dar nu chiar de Revelion. Mi-a venit un gand in seara de Craciun, dar ma gandeam ca nu se va intampla.

Stiu ca ati mai fost o data casatorita. Ce v-a invatat experienta divortului?

Da, am mai fost casatorita, dar cred ca e un pic prea mult spus casatorie. Mi-a placut ideea de a face nunta, de a pleca de la parinti de acasa, a fost mai mult un experiment si se pare ca nici unul dintre noi nu era pregatit, tocmai de aceea am si divortat foarte repede. Orice moment in viata este o experienta in plus si o invatatura ca pe viitor sa facem un pic altfel totul.

Care a fost cea mai comica experienta pe care ati avut-o cu Smartul dvs?

Comica a fost toata experienta mea alaturi de cea mai buna prietena, Oana, cand am umplut la propriu Smartul cu haine si am plecat in vacanta in Italia, la mare, in Otranto...si am mers ca nebunele pana acolo, razand si cu harta in brate...Era prin 2004.

Stiu ca a fost printre primele din Capitala si erati un fel de atractie pentru bucuresteni.

Da, cand ieseam cu masina in oras parca era circul pe sosea. Daca mai suiam si cainele in portbagaj, el e bulldog francez si are o fata aparte, era si mai si...:)

Cand toata lumea munceste (in timpul saptamanii) dvs sunteti libera si in weekend munciti. Acest program nu este dificil pentru relatia personala?

Da, asa este, mie imi place programul meu si nu l-as schimba pentru nimic in lume. Programul acesta il aveam si cand m-am cunoscut cu viitorul meu sot, deci stia in ce se baga si nu, nu e dificil. E chiar distractiv si un pic trist pentru el. In fiecare luni, ma gandesc ca stau acasa si el trebuie sa se duca la munca si imi e mila de el (rade).

Stiu ca ati locuit o vreme in Italia, unde ati avut o emisiune. De ce v-ati intors in Romania?

In Italia mi-a placut foarte mult, mai ales experienta de a lucra in televiziune si in presa scrisa. M-am intors, pentru ca ma plictisisem de acelasi program si cred ca monotonia pe mine ma omoara.

Ati pleca definitiv din Romania?

Da, as pleca si maine, daca s-ar ivi oportunitatea si stiu ca pentru viitorul copiilor mei va fi mai bine acolo si nu aici. Momentan suntem in discutii cu prieteni plecati in diverse colturi ale lumii si strangem informatii.

Mai aveti ariciul acasa?

Da, Richard inca mai este la noi, acasa, spun "inca", deoarece avem o prietena foarte buna care si-l doreste extrem de mult si cred ca pana la urma va ajunge la ea anul acesta.

Cum este sa ai un arici pe post de animal de companie?

Este cel mai inutil animal de companie. Este dragut, simpatic, dar inactiv in timpul zilei. Toata ziua doarme.

Stiu ca aveti cateva tatuaje. Ne puteti spune ce reprezinta fiecare?

Cateva? Sa spunem ca 10 imi ajung si fiecare are povestea lui. Nu stiu cu care sa incep...cu siguranta ma reprezinta fiecare in parte.

Regretati ca ati facut vreunul dintre ele?

Da, il regret pe unul singur, chiar pe primul. Fiind facut in 1997 a iesit destul de prost si anul trecut l-am acoperit cu alt desen, un pic vintage, extrem de colorat.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
Biroul Electoral Central (BEC) a adoptat miercuri, 24 aprilie, o hotărâre prin care permite desființarea unei alianțe electorale până la data de 26 aprilie,astfel că PSD și PNL vor putea...
#Bianca Ionita stiri KanalD, #bianca ionita prezentatoare stiri, #Bianca Ionita logodit , #Kanal D