Ziare.com

CNA, deranjat din nou de spotul "Alege cu grija" de la Antena 3

de Bogdana Boga
Joi, 13 Noiembrie 2008, ora 10:39

   

CNA, deranjat din nou de spotul "Alege cu grija" de la Antena 3
CNA cere Antena 3 sa difuzeze spotul "Alege cu grija" numai dupa 10 seara, pentru ca ar incalca principiile informarii corecte si formarii libere a opiniilor, precum si protectia minorilor.

Miercuri, CNA a trimis o scrisoare postului Antena 3 pentru ca spotul "Alege cu grija", inspirat din clipul 'Alege stapanii', interzis de Consiliu in campania pentru alegerile locale, sa fie difuzat dupa ora 22.00.

Spotul transmis de Antena 3 ca forma de campanie sociala prezinta o fabrica de vot si un posibil electorat in forma de turma ingenunchiata.

Potrivit membrilor CNA, scrisoarea a fost trimisa in baza articolelor 3, 29 si 39 din Legea audiovizualului.

La articolul 3, legea prevede ca "raspunderea pentru continutul serviciilor de programe difuzate revine, in conditiile legii, radiodifuzorului", iar la articolul 29 se arata ca "publicitatea trebuie sa nu afecteze dezvoltarea fizica, psihica sau morala a minorilor, sa nu prejudicieze demnitatea umana, sa nu includa nicio forma de discriminare pe motiv de rasa, religie, nationalitate, sex sau orientare sexuala".

Articolul 39 prevede ca "difuzarea programelor care pot afecta dezvoltarea fizica, mentala sau morala a minorilor se poate face numai daca, prin alegerea intervalului orar de difuzare sau datorita mijloacelor tehnice necesare receptiei, minorii nu au acces audio sau video la programele respective".

Spotul nu contine nici obscenitati, nici scene violente sau de sex, care ar putea leza dezvoltarea minorilor, dar totusi filmuletul a suparat CNA, un organism desemnat de Parlament si partidele politice.

Si in primavara, CNA a spus ca spotul "Alege-ti stapanii cu grija" este unul electoral, deoarece indeamna lumea sa mearga la vot si a decis ca nu poate fi difuzat decat in emisiuni electorale.

Vezi aici spotul "Alege cu grija".

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 2641 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
7 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Imi place opinia C.N.A.-ului!

DA! TOVARASI AVETI DREPTATE! Spotul transmis de Antena 3 ca forma de campanie sociala - care prezinta o fabrica de vot si un posibil electorat in forma de turma ingenunchiata - trebuie infierat cu manie proletara. Acest SPOT aduce atingere DEMNITATII noastre ca POPOR, intrucat ne arata ca suntem o TURMA INGENUNCHIATA. Aveti dreptate sa va aratati indignarea deoarece NOI STIM PE CINE TREBUIE SA VOTAM. Acesta este motivul pentru care nu vom lasa nici un fripturist sau oportunist sa intre in PARLAMENT. Noi ii vom alege pe cei care STIU, PE CEI COMPETENTI, iar acestia ne vor reprezenta cu mandrie acolo in PARLAMENT.

 

atenTIune, MARE cONCERTmARe CU JENNIFER RUSH(pe romaneste Jenny Farash)la TIMISOARA

ATENTIE, CU CINE VOTATI !

Dupa Timisoara, turneul va continua cu spactacole in:
Albina, Becichereu, Beregsan, Chizatau, Ciresu, Clopodia,
Folea, Gaiu Mic, Honorici, Iecea Mica, Jebel, Nadrag,
Ohaba-Forgaci, Peciu Nou, Rudicioaia, Sarvale, Sculia, Stiuca, Uliuc si Zgribesti.
Va rugam daca mai sunt doritori si in alte comune din judetul Timis, a se trimite din timp carutzele ca sa-i ia pe doamna Farash si Trupa.Mentionam ca la Jebel se va canta in exclusivitate pentru pacientii sanatoriului de boli mintale care desi nu voteaza, au familii care, da!
Deasemenea rugam organizatorii ca toate produsele porcoase, vinoase si tzuicoase, sa fie ambalate corespunzator, fara E-uri, deoarece urmeaza sa se trimita esantioane la sediile centrale ale partidelor de la Bucuresti.Cine are de dat de mancare la animale sa faca bine si sa le dea de dimineata, pentru seara, posesorii de astfel de ANIMALE, sa se prezinte la primarii pentru a ridica, contra cost cate o lama de guma Wrigley Speramint, made in USA, original,... (arata tot comentariul) Dupa Timisoara, turneul va continua cu spactacole in:
Albina, Becichereu, Beregsan, Chizatau, Ciresu, Clopodia,
Folea, Gaiu Mic, Honorici, Iecea Mica, Jebel, Nadrag,
Ohaba-Forgaci, Peciu Nou, Rudicioaia, Sarvale, Sculia, Stiuca, Uliuc si Zgribesti.
Va rugam daca mai sunt doritori si in alte comune din judetul Timis, a se trimite din timp carutzele ca sa-i ia pe doamna Farash si Trupa.Mentionam ca la Jebel se va canta in exclusivitate pentru pacientii sanatoriului de boli mintale care desi nu voteaza, au familii care, da!
Deasemenea rugam organizatorii ca toate produsele porcoase, vinoase si tzuicoase, sa fie ambalate corespunzator, fara E-uri, deoarece urmeaza sa se trimita esantioane la sediile centrale ale partidelor de la Bucuresti.Cine are de dat de mancare la animale sa faca bine si sa le dea de dimineata, pentru seara, posesorii de astfel de ANIMALE, sa se prezinte la primarii pentru a ridica, contra cost cate o lama de guma Wrigley Speramint, made in USA, original, pentru fiecare animal rumegator.
Porcii , ori veniti cu ei la concert, ori ii bagati la diet pentru seara respectiva fiindca uitati-va si la televizor in ce hal s-au mai ingrasat unii!
Pentru a se preveni alte cazuri ca cum s-a intamplat ati vazut cum i-a stat micul in gat la un cetatean si astfel partidu' a pierdut un alegator, va rugam sa mestecati mai intai micii inainte de a-i inghitzi, chiar daca nu ati mai mancat de alaltaieri! Avem marfa pentru toata lumea, mancati, aplaudati pe doamna Jenny Farash, sa nu creada femeia ca ati venit aici ca la praznic numa' sa bagati in voi si ganditi-va bine cu cine votati, ca va sta mintea numai la...foale!

Stimate Corneliu Nicholson,

Am primit de curand, dintr-o sursa sigura, informatia deosebit de ingrijoratoare conform careia carutelor pregatite pentru transportul traditional al doamnei Farash si al Trupei, li s-a furat roata de rezerva, prevazuta in mod expres de protocolul incheiat intre parti. Autoritatile locale si centrale au intrat in panica. S-a facut un apel umanitar catre membrii familiilor pacientilor din sanatoriul de boli mintale, pe care ati avut amabilitatea si inspiratia sa-l amintiti, pentru a veni cu idei generoase, in urma consultarii cu rudele spitalizate, care sunt cunoscute pentru idei salutare in situatii de criza. La aceasta ora exista deja o mobilizare masiva de forte de ordine in zona. Se preconizeaza ca, in scurt timp, situaatia va fi deblocata.
Va multumim pentru colaborarea de la o atat de impresionanta distanta, dovada ca romanii sunt uniti in cazuri de forta majora.

Felicitari

Ai dreptate!... se pare ca CNA-ul tine cu poporul.

cetateanul turmentat

Tovarase ai dreptate, CNA trebuie sa interzica acest spot, pentru ca s-ar putea... sa trezeasca fraierii. Pai daca il cenzureaza pe asta, Magda Ciumac si alde Nikita si alte vedete trebuie sa apara numai dupa 12 noaptea si cu o perna pe fata sau o punga in cap, alea nu aduc atingere demnitatii, pardon aduc atingere oricarei forme de gandire si inteligenta.

Nu-si permit acolitii de tovarasi sa lase poporul sa se trezeasca ca atunci va

trebui sa caute alte slujbe si poate chiar ii paste inchisoarea daca se vor deschide arhivele.

Hmmm, oare cat timp va mai ramane ingenuncheat poporul roman?

absolut stupide

amindoua clipele.

Si mesaju? Cit e mesaju? Dincolo era mai ieftin!

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor