Dan Diaconescu vrea sa deschida un OTV in Austria

Miercuri, 08 Aprilie 2009, ora 17:30
2200 citiri
Dan Diaconescu vrea sa deschida un OTV in Austria

Dan Diaconescu spune ca nu este afectat de actuala criza mondiala pentru ca "OTV-ul e in criza de zece ani" si anunta ca il bate gandul sa deschida un post similar in ... Austria.

"Noi, OTV-ul adica, suntem in criza de zece ani. In ce sens? Marii publicitari nu vor sa ne dea reclama. Eh, uite ca acum, de cand e criza, le-a venit si lor randul. Asa cum l-a batut Dumnezeu pe Tolea si l-au arestat astia, pentru ca a vrut sa ma bage in tomberon, asa si cu astia, cu agentiile publicitare. Tot timpul m-au mintit si acum i-a batut Dumnezeu, nu mai au nici un fel de buget", s-a aratat Dan Diaconescu multumit, intr-un interviu acordat pentru Academia Catavencu.

Desi este constient de faptul ca reteta sa de succes nu ar putea fi aplicata in toate tarile, el spune ca a identificat un loc unde afacerea i-ar merge ca pe roate: Austria.

"E drept: eu cu OTV in America as da faliment, dar vreau in schimb sa deschid un OTV in Austria. Si s-ar putea sa ma imbogatesc. Pentru ca Austria e si mai jos decat noi la televizuni, au doar doua si se inchid la ora 23, ca oamenii se culca la 22. Le-am spus ca asa erau si romanii, pana sa apara OTV-ul", le-a spus Diaconescu jurnalistilor de la Catavencu.

Primul meu epigon a fost Gadea

Dan Diaconescu nu ezita sa se laude in momentul in care vine vorba de influenta pe care a avut-o printre colegii de breasla.

"Unii dintre ei copiaza ceea ce s-a intamplat la OTV, unii sunt otevisti pur sange. Au aparut colegii mei care au inceput sa copieze prima oara sistemul. Primul epigon a fost Gadea, care a folosit la Sinteza zilei aceiasi invitati si i-a mers foarte bine si tuturor celor care vor folosi aceiasi invitati le va merge foarte bine", atentioneaza Diaconescu.

Care este explicatia ? "Am o lista de 72 de invitati pe care-i rotesc permanent, in functie de ce audienta fac. 38 dintre ei sunt pe alte canale, in posturi de moderatori, invitati permanent, co-moderatori, ce vreti si ce nu vreti. Sunt foarte bucuros. (...) Am facut otevizarea in juma' de cincinal si noi ne propuseseram in doua cincinale", spune multumit Dan Diaconescu.

20.000 de euro pe ora, taxa in campania electorala

"In campania electorala, OTV fiind OTV, orice s-ar spune, toata lumea a vrut sa intre in direct. Si atunci noi le-am spus: 'Ma, voi in viata vietilor voastre nu o sa faceti 3% audienta, cum face Magda Ciumac. In schimb, trebuie sa platiti.' Si am negociat cu ei, pentru ca, daca nu faceam audienta, pierdeam bani la factura, a doua zi. Am stabilit un pret: 20.000 de euro plus TVA pe ora. In rest, insa, pentru emisiunile obisnuite, caut personaje care sa nu fi facut nimic deosebit, sa arat ca doua personaje banale, banale, banale, pot capta audienta. Asta e pariul meu", a mai declarat patronul OTV.

Presiuni de la șeful PNL Iași către Ciolacu să-l retragă pe Bogdan Cojocaru din funcția de prefect: ”Un scenariu aproape hilar”
Presiuni de la șeful PNL Iași către Ciolacu să-l retragă pe Bogdan Cojocaru din funcția de prefect: ”Un scenariu aproape hilar”
Liderul PNL Iaşi Alexandru Muraru îi cere premierului Marcel Ciolacu să îl retragă pe Bogdan Cojocaru, lider PSD Iaşi, din funcţia de prefect al judeţului Iaşi, motivând că acesta...
Ciucă, la 20 de ani de la intrarea României în NATO: ”Aceste două decenii au fost cea mai bună perioadă din istoria noastră”
Ciucă, la 20 de ani de la intrarea României în NATO: ”Aceste două decenii au fost cea mai bună perioadă din istoria noastră”
Preşedintele Senatului, Nicolae Ciucă, afirmă vineri, la 20 de ani de la admiterea României în NATO, că aceste două decenii au reprezentat cea mai bună perioadă din istoria noastră, pe...
#Dan Diaconescu Austria, #OTV deschidere post , #mass media