In ce vrea Dan Diaconescu sa transforme OTV-ul?

Sambata, 25 Iulie 2009, ora 20:57
2643 citiri
In ce vrea Dan Diaconescu sa transforme OTV-ul?
Foto: Ziarul Ring

Dupa ce cautarile Elodiei au adus OTV-ului un rating de pana la 10%, Dan Diconescu doreste sa sparga toate audientele cu noul sau show, numit "100% ADEVARAT".

"Vreau sa sochez tot timpul. Vreau sa schimb permanent multe lucruri. Si formatul emisiunii mele se va schimba. Si decorurile. Asa cum s-a vazut si in noua emisiune. Vrem sa facem cele mai mari decoruri de televiziune din Romania.

Vreau sa le arat celor care spuneau ca nu suntem in stare decat de a barfi, de a discuta pe crime sau pe marginea altor lucruri de acest gen, dintr-o garsdoniera de bloc, vrem deci sa aratam ca putem face si cele mai serioase, cele mai pozitive emisiuni din Romania, dintr-un megastudio", a comentat Dan Diaconescu noile sale proiecte, pentru Ziarul Ring.

OTV-istul spera ca noul sediul al televiziunii sa ofere posibilitatea sa isi diversifice programul si, totdata, sa atraga nume importante.

Printre planurile lui Dan Diaconescu se numara modificarea grilei de programe, prin realizarea de show-uri in fiecare seara, dar si prin difuzarea filmelor.

Pentru inceput, la OTV se va difuza o emisiune de folclor care, cel mai probabil, va fi prezentata de Ramona Badescu si Pepe. Pe lista posibililor prezentatori au fost insa si alte nume importante.

"Nu pot sa spun acum. Ca s-ar supara. Pot sa spun doar ca, in viziunea noastra si a publicului, in general, poate cel mai bun prezentator al momentului s-a dovedit a fi Stefan Banica, la "Dansez pentru tine".

Impreuna cu Iulia Vantur. Si atunci ne-am zis: "Cine este la fel de bun ca Banica si este si liber de contract?" "Pepe". "Cine este ca Iulia Vantur, la fel naltuta si sa se priceapa la prezentari?"." Ramona Badescu". Mai era Andreea Marin...", a adaugat Diaconescu.

O alta prioritate pe lista aproape fostei "televiziuni de garsoniera" este si marirea numarului de premii.

"Planul nostru este ca in luna septembrie sa ajungem la liman, adica sa ne acoperim pierderea. Noi, oricum, ne-am inteles cu sponsorul, ca doar nu eram nebuni sa investim atatia bani. Si sponsorul, omul care da premiile, este patronul acestei reviste '100% adevarat'", a mai spus Diaconescu.

Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
După ce liderii coaliției PSD-PNL au luat decizia de a-l retrage pe candidatul comun Cătălin Cîrstoiu și de a merge cu candidați separați, în persoana Gabrielei Firea și a lui Sebastian...
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
La mai puțin de un an de la căsătorie, liderul Partidului AUR, George Simion, și soția sa, Ilinca, au devenit părinți. Primul copil al cuplului este un băiat, iar tatăl a ținut să-i...
#Dan Diaconescu, #OTV, #grila programe, #emisiuni noi , #mass media