Razboi intre colegi: Mihaela Radulescu vs. Victor Ciutacu

Vineri, 05 Iunie 2009, ora 14:19
10248 citiri
Razboi intre colegi: Mihaela Radulescu vs. Victor Ciutacu

Jurnalistul Victor Ciutacu si Mihaela Radulescu par a se afla intr-un razboi deschis al declaratiilor, dupa ce vedeta a publicat un articol de opinie in care il ataca pe moderatorul de la "Vorbe grele", chiar in ziarul la care acesta este redactor sef.

Cu toate acestea, Victor Ciutacu sustine ca nu are nimic de impartit cu Mihaela Radulescu si ca la mijloc sunt "doar obsesiile ei, ca tot universul conspira impotriva sa".

"Tocmai fiindca am fost colegi am refuzat sa ma duc in emisiune la Madalin Ionescu si i-am oferit acestuia doar o declaratie. Mihaela Radulescu sufera de sindromul omului care se baga singur in seama. (...) Se lauda ca a strans bani, ceea ce e un fapt apreciabil, dar faptul ca face bilanturi e detestabil, ca sa nu zic scarbos. Actele de caritate se fac discret", a declarat Victor Ciutacu pentru Ziare.com.

Totodata, redactorul sef al "Jurnalului National" a catalogat trustul Intact ca fiind "cel mai fascinant din Romania".

"Faptul ca Mihaela Radulescu m-a injurat pe mine in ziarul la care sunt redactor sef, fiind a doua persoana saptamana aceasta, dupa Ion Cristoiu, arata ca trustul Intact e cel mai fascinant din Romania", a mai spus Victor Ciutacu.

Ziaristul a conchis ca Mihaela Radulescu este "exemplul viu al modelului de parvenire sociala si profesionala a mediocritatii agresive."

Mihaela Radulescu a refuzat, vineri, sa mai comenteze declaratiile lui Victor Ciutacu, sustinand ca scrie despre lucrurile care o inspira in editorialele sale.

Totul a pornit de la un comentariu al Mihaelei Radulescu, publicat de Jurnalul National, in care "diva" il ataca pe Victor Ciutacu, vorbind despre "niste ciutaci si bichiri si altii ca ei, treziti brusc la viata de folosirea "abuziva" a cuvantului 'Romania'".

Ca urmare a aparitiei editorialului, Ciutacu i-a urat Mihaelei pe blog "drum bun si trai linistit pe banii "betivului" si "afemeiatului traitor in orgii financiare la Monte Carlo" si a sfatuit-o "sa ia cu ea in avion o carte de gramatica, da' sa n-o intoarca de-a josu-n susulea, ca se prinde lumea ca doarme".

Citeste si:
Pe cine dă Cîțu vina pentru creșterea dobânzilor. ”Florine, dar cine i-a adus la guvernare?”
Pe cine dă Cîțu vina pentru creșterea dobânzilor. ”Florine, dar cine i-a adus la guvernare?”
Fostul lider al PNL, Florin Cîţu, afirmă, luni, 15 august, într-o postare pe Facebook, că în 2022 România se împrumută la dobânzi mai mari decât în 2020 şi 2021, el precizând că...
Klaus Iohannis, la evenimentele dedicate Zilei Marinei: „Vom consolida postura NATO de descurajare; Marea Neagră a devenit zonă de interes strategic”
Klaus Iohannis, la evenimentele dedicate Zilei Marinei: „Vom consolida postura NATO de descurajare; Marea Neagră a devenit zonă de interes strategic”
Preşedintele Klaus Iohannis a transmis luni, 15 august, în cadrul ceremoniilor dedicate Zilei Marinei Române, că Marea Neagră este considerată astăzi o zonă de interes strategic pentru...