Se inchid 9am si Wall - Street?

Miercuri, 17 Decembrie 2008, ora 16:20
1714 citiri
Se inchid 9am si Wall - Street?

Criza financiara loveste din plin companiile care fac afaceri in mediul online din Romania, astfel ca InternetCorp ia in calcul inchiderea site-urilor 9am.ro, Wall-Street, Kuduka si altele.

Pe lista site-urilor amenintate se afla 17 nume destul de cunoscute: 9am, Wall-Street, Kudika, CorporateNews, YourMoney, Envy, Healthy, Grace, Kidz, Yuppy, Sotto, PlugIn, Condo, Lazy, Delly, MovieBox, Garbo, la care se adauga si proiectele in lucru, informeaza NewsReport. Se pare ca unii angajati sunt deja in preaviz sau parasesc compania.

Reprezentantii companiei InternetCorp contactati de Ziare.com au infirmat zvonurile, dar au refuzat sa dea alte detalii legate de problemele financiare sau renuntarea la proiecte mai mici.

Site-urile romanesti sunt vulnerabile

Peste 90% dintre website-urile romanesti prezinta vulnerabilitati incadrate la grad ridicat de risc, este concluzia unei campanii de audit de aplicatii web efectuate de compania GECAD NET in perioada noiembrie-decembrie 2008.

Campania de auditare a relevat prezenta a 1,556 de vulnerabilitati severe, 545 cu grad de risc mediu si 310 cu grad scazut de risc, anunta Capital.

"Rezultatele arata ca website-urile din Romania au urgent nevoie de remedii serioase pentru ca fiecare vulnerabilitate critica, odata exploatata, poate determina intreruperea activitatii site-ului respectiv si chiar, mai grav, pierderea sau facilitarea furtului datelor existente in bazele de date cu utilizatori", spune Alexandru Molodoi, CTO la GECAD NET si coordonator al campaniei.

Avertisment al experților. Se va declanșa criza mondială, Armageddonul financiar: Cine o provoacă
Avertisment al experților. Se va declanșa criza mondială, Armageddonul financiar: Cine o provoacă
Lumea este astăzi un loc mai periculos decât în orice etapă de după Războiul Rece, totuși piețele sunt o imagine a unei nepreocupări nesuficiente, care se limitează la automulțumire, cu...
Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
După ce liderii coaliției PSD-PNL au luat decizia de a-l retrage pe candidatul comun Cătălin Cîrstoiu și de a merge cu candidați separați, în persoana Gabrielei Firea și a lui Sebastian...
#zvonuri inchidere, #Wall Street, #criza financiara, #infirma informatia , #mass media