Se lanseaza revista GQ

Miercuri, 10 Decembrie 2008, ora 11:41
2362 citiri
Se lanseaza revista GQ
foto: GQ

Prima revista destinata publicului masculin, GQ, va fi lansata joi, 11 decembrie, pe piata din Romania de Liberis Publications.

De mai bine de jumatate de secol, GQ este liderul de opinie in lumea revistelor destinate publicului masculin, indiferent ca e vorba de moda si stil, politica, sex, turism, sport, entertainment sau tehnologie, informeaza Fashion and beauty.

In 1958, publicatia americana Apparel Arts a fost transformata in supliment trimestrial de moda si redenumita Gentlemen's Quarterly. Dupa mai multe schimbari, in 2006, GQ avea 854.000 de abonati si 4 milioane de cititori, potrivit Conde Nast.

In ciuda numeroaselor schimbari survenite in ultimele decenii, atributele esentiale ale GQ sunt aceleasi: cool si sofisticat.

Primul numar al GQ Romania, care va fi lansat joi pastreaza aceleasi grad de rafinament, spirit inovator si abordare specifica in materie de stil, de-a lungul intregii reviste.

Protagonistul pentru coperta acestui numar este Cristian Chivu, capitanul echipei nationale de fotbal si fundasul lui Internazionale Milano. Pictorialul a fost realizat de Ovidiu Buta si fotograful Giampaolo Sgura.

Chivu a povestit cu sinceritate despre fotbal, stil, familie si copilarie. Imbracat in Yves Saint Laurent si Louis Vuitton, Chivu povesteste cum si-a inceput cariera la Resita, cum statea la coada la paine - si cum a ajuns sa joace la Internazionale, sub bagheta unuia dintre cei mai cunoscuti antrenori din lume.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#revista GQ, #publica masculin, #lanseaza Romania , #mass media