Serialul Dallas aniverseaza 30 de ani

Joi, 21 August 2008, ora 15:16
3743 citiri
Serialul Dallas aniverseaza 30 de ani

Actorii care i-au intruchipat pe J.R., Sue Ellen si Bobby & comp. se intorc la Southfork, pentru aniversarea a 30 de ani de la debutul celebrului serial Dallas.

Petrecerea aniversara organizata la ferma Southfork va avea loc pe 8 noiembrie, iar Larry Hagman, Linda Gray si Patrick Duffy, au confirmat deja prezenta la petrecere, informeaza Associated Press.

Primul care a tinut sa isi anunte prezenta a fost Larry Hagman, cel care l-a intruchipat pe J.R. Ewing, personajul negativ al serialului.

"Nu stiu, insa, daca voi fi in stare sa particip si la cea de-a 40-a aniversare", a declarat pentru "The Dallas Morning News" actorul, in varsta 76 de ani.

Dallasul a avut 13 sezoane si a fost difuzat pentru prima oara de CBS. "Serialul a reusit sa faca acest oras celebru in intreaga lume", a declarat pentru publicatia texana si Jason Fairview, producatorul general al evenimentului.

Dallas-ul a debutat in luna aprilie a anului 1978 si a atins apogeul in primavara lui 1980, cand un asasin inarmat l-a impuscat pe J.R. in propriul birou. Misterul s-a rezolvat cateva luni mai tarziu, cand peste 350 de milioane de telespectatori din 57 de tari - record in istoria televiziunii - au putut afla cine a vrut sa-l impuste pe Larry Hagman.

Ferma din Southfork, care atrage anual 300.000 de vizitatori, a fost asaltata din momentul anuntului cu sute de telefoane si e-mailuri din intreaga lume care cereau detalii despre aniversarea celor trei decenii.

Unul dintre site-urile fanilor, ultimatedallas.com, a inceput sa vuiasca la aflarea vestii, iar fani din Olanda sau din Australia se jura ca nu vor sa rateze intalnirea cu actorii lor preferati.

"Who shot J.R.?", unul dintre cele mai populare episoade ale serialului, a devenit un punct de referinta pentru cultura populara americana: de la tricouri imprimate cu celebra intrebare si altele care raspundeau "I shot J.R.!", pana la alte seriale precum "The Simpsons" sau "The Fresh Prince of Bel-Air" (cu Will Smith), care au parodiat intrebarea.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Dallas, #Ewing , #mass media