Studiu: Televiziunile din SUA promoveaza adulterul

Luni, 11 August 2008, ora 16:09
2105 citiri
Studiu: Televiziunile din SUA promoveaza adulterul

Emisiunile si serialele din America favorizeaza adulterul si denigreaza valorile casniciei, releva studiul "Happily Never After", lansat de Parents Television Council (PTC) din America.

PTC a analizat toate programele de divertisment in orele de varf, pe principalele canale de televiziune din Statele Unite, precum ABC, CBS, Fox si NBC, timp de patru saptamani, in perioada 23 septembrie - 22 octombrie 2007.

In analiza realizata de Parents Television Council nu au fost incluse filmele, stirile, programele sportive si reality show-urile.

"Aceste studii arata ca multe filme si seriale de Hollywood cauta sa submineze casatoria, prezentand-o intr-o maniera negativa. Mai grav decat marginalizarea casatoriei si glorificarea sexului extraconjugal este obsesia televiziunilor de a prezenta expresii sexuale.

Copii si adolescenti sunt expusi la o serie de comportamente sexuale care nu existau acum cateva generatii", a declarat intr-un interviu Tim Winter, presedintele PTC.

Datele studiului "Happily Never After", realizat de Parents Television Council (PTC), releva ca referintele catre sexul extraconjugal depasesc referintele catre sexul conjugal intr-o proportie de 3 la 1, in vreme ce scenele de sex intre parteneri in afara casatoriei au depasit numarul scenelor similare intre persoanele casatorite cu 4 la 1.

Potrivit studiului, cateva dintre comportamentele sexuale care erau tabu, acum se gasesc in plina audienta la televizor, cum ar fi sexul in trei, furatul partenerului, pedofilia, necrofilia, travestitii, sexul cu prostituatele, referiri catre masturbare, jucarii sexuale si comportamente fetisiste.

Cine e fotbalistul român care se apropie de câștigarea Cupei Campionilor
Cine e fotbalistul român care se apropie de câștigarea Cupei Campionilor
Echipa americană Columbus Crew, cu românul Alexandru Măţan introdus pe final, a învins formaţia mexicană Monterrey cu scorul de 2-1, miercuri, pe teren propriu, în prima manşă a...
Poliția din Statele Unite a arestat zeci de studenți la demonstraţiile pro-palestiniene din campusurile universitare americane VIDEO
Poliția din Statele Unite a arestat zeci de studenți la demonstraţiile pro-palestiniene din campusurile universitare americane VIDEO
Poliţia a început să aresteze paşnic studenţii protestatari de la University of Southern California miercuri seara, la câteva ore după ce forţele de ordine au arestat violent la o...
#televiziuni, #SUA, #adulter, #promovare , #mass media