TVR sustine ca a castigat irevocabil procesul cu Rodica Culcer

Joi, 26 Februarie 2009, ora 17:25
1641 citiri
TVR sustine ca a castigat irevocabil procesul cu Rodica Culcer
Foto: Romania Libera

Televiziunea Romana a intrat joi in posesia deciziei pronuntate in solutionarea recursului de catre Curtea de Apel Bucuresti, privind contestatia Rodicai Culcer.

Prin urmare, Rodica Culcer ramane director al Directiei Emisiuni Informative si Sport, nu al fostei Directii Stiri, se precizeaza intr-un comunicat remis Ziare.com de catre biroul de presa al TVR.

Curtea de Apel Bucuresti a admis numai capatul de cerere privind anularea deciziei directorului general prin care salariata TVR era transferata pe postul de Director al Directiei Emisiuni Informative si Sport, stabilind ca decizia trebuia emisa dupa semnarea de catre aceasta a actului aditional Contractului Individual de Munca, prin care isi exprima acordul cu privire la modificarea acestuia.

Instanta a respins celelalte capete de cerere: de reintegrare in functia de director al Directiei Stiri, de efectuare a mentiunilor corespunzatoare in carnetul sau de munca, de anulare a deciziei de organizare a concursului pentru ocuparea postului de director al Departamentului Stiri din cadrul Directiei de Emisiuni Informative si Sport a SRTv.

Instanta de recurs a decis ca ocuparea de catre Rodica Culcer a postului de director al Directiei Emisiuni Informative si Sport este perfect legala, fiind rezultatul nu al deciziei anulate, act unilateral, ci al actului aditional la Contractul Individual de Munca al

acesteia, semnat de catre salariata in deplina cunostinta de cauza inclusiv cu privire la noile atributii din noua fisa de post.

Prin urmare, Rodica Culcer va ramane pe acest post managerial cu a carui ocupare a fost de acord in mod expres si neechivoc.

De asemenea, Curtea de Apel Bucuresti a mai decis ca sunt nefondate si sustinerile salariatei Rodica Culcer privind o incalcare a libertatii de exprimare prin reorganizarea realizata si ocuparea postului de director al Directiei Emisiuni Informative si Sport, stabilind ca art. 10 din CEDO nu are nicio legatura cu situatia din speta.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Rodica Culcer TVR, #proces TVR Culcer , #mass media