Scrisoare catre cititori

Duminica, 02 August 2015, ora 22:37
17116 citiri
Scrisoare catre cititori

Draga cititorule,

Am urmarit, in ultimele luni, cu mare atentie, care este informatia pe care o cauti cu maximum de interes. Am vazut cum citesti si cat timp acorzi analizelor, textelor de opinie, in cautarea explicatiilor pentru ceea ce altii fac sa se intample in viata ta de zi cu zi.

Am observat, din comentariile tale, revolta pe care o manifesti fata de incercarile publice de manipulare.

Pentru ca tu, asa cum te vedem noi, cei care scriem in fiecare zi pentru tine, astepti o schimbare in bine care sa dureze. Evaluezi evenimentele prin prisma valorilor si principiilor tale pe care, de cele mai multe ori, nu le regasesti acolo unde le cauti.

Totusi, ai pastrat speranta ca va veni o vreme asa cum o astepti si, macar, pana atunci, cauti si gasesti motive sa te simti implicat, sa te detasezi si sa zambesti.

Pentru tine lansam, luni, 3 august, o provocare:

- iti aducem cele mai interesante puncte de vedere asupra evenimentelor zilnice

- analize relevante, perspective si alternative

- exprimate de profesionisti cu opinie si atitudine, personalitati competente si responsabile

- exprimate intr-un mod echilibrat, asumat, raspunzand la intrebarile pe care tu le ai

Totul gandit intr-o noua sectiune "INVITATII ZIARE.COM".

Provocarea este sa fii acel cititor alaturi de care vom creste ca presa care conteaza, care isi asuma o misiune si care vrea sa te reprezinte.

Exista raspunsuri la ceea ce iti doresti. Exista alternative, iar cunoasterea si implicarea ne vor ajuta sa le vedem mai clar.

Este ceea ce cred si cei care au dat curs initiativei Ziare.com. Peste 40 de personalitati ale vietii economice, culturale, universitare si politice din Romania si din strainatate au raspuns invitatiei de a-si face publice opiniile pe Ziare.com.

Suntem siguri ca acesta este doar un inceput si ni se vor alatura alti oameni remarcabili. Impreuna vrem sa cream un spatiu unde sa-ti placa sa vii, sa citesti, sa te simti bine, sa gasesti subiecte interesante de discutie, sa discuti.

Pentru a mentine o zona de discutie civilizata, in sectiunea Invitatii Ziare.com, comentariile vor fi moderate.

In plus, deoarece ne dorim sa raspundem cat mai fidel interesului tau, am creat o rubrica unde ne poti scrie despre subiectele, temele cele mai de interes pentru tine si iti promitem ca atat redactia, cat si Invitatii Ziare.com le vor aborda cu prioritate.

Te invitam sa construim impreuna acest loc, in care sa-ti placa sa fii - cu pasiune, cu umor si curajul de a gresi, dar si cu toleranta si intelegere.

RECOMANDARI PENTRU SAPTAMANA VIITOARE LA INVITATII ZIARE.COM

Decizia BEC de a respinge protocolul Alianței Dreapta Unită, trasă la indigo cu cea dată pentru Alianța USR-PLUS în 2019. Excepția pentru PSD și precedentul Vadim Tudor
Decizia BEC de a respinge protocolul Alianței Dreapta Unită, trasă la indigo cu cea dată pentru Alianța USR-PLUS în 2019. Excepția pentru PSD și precedentul Vadim Tudor
Alianța Dreapta Unită, formată din USR, PMP și partidul Forța Dreptei se găsește în imposibilitatea de a avea liste comune de candidați pentru alegerile din 9 iunie, după ce Biroul...
Cătălin Drulă acuză PSD că i-a ”momit” sau șantajat pe primarii USR: ”Ai zece milioane, dacă treci la noi”
Cătălin Drulă acuză PSD că i-a ”momit” sau șantajat pe primarii USR: ”Ai zece milioane, dacă treci la noi”
Preşedintele USR, Cătălin Drulă, susţine că unii primari USR ar fi fost ”şantajaţi” sau ”momiţi” să treacă la PSD, în condiţiile în care de faţă era şi liderul social...
#Ziarecom Invitati, #Ziarecom lansare proiect editorial, #Ziarecom , #online