Dan Diaconescu: OTV emite de la Vatican, de aici. Ponta, te oftici?

Joi, 24 Octombrie 2013, ora 10:03
5954 citiri
Dan Diaconescu: OTV emite de la Vatican, de aici. Ponta, te oftici?
Foto: B1 TV

Dan Diaconescu a prezentat, miercuri seara, licenta de emisie a postului OTV, eliberata de Autoritatea in telecomunicatii din Italia.

Documentul este valabil sapte ani si se refera la emisie prin satelit, obtinuta prin intermediul unei firme din Marea Britanie, a declarat Diaconescu, la B1 TV.

Patronul OTV spune ca licenta da dreptul de emisie pe semnalul satelitului respectiv, care poate fi preluata ulterior de orice televiziune din lume, inclusiv de societatile de cablu din Romania.

"Din Marea Britanie se duce semnalul pe satelit pe un server, care emite in toata lumea, chiar daca nu vrea domnul Ponta si doamna Laura Georgescu de la CNA. Emitem de la Vatican, de aici. Ponta te oftici? Acesta este chiar sloganul nostru de relansare", a declarat Diaconescu.

Pe de alta parte, presedintele Consiliului National al Audiovizualului, Laura Georgescu a declarat, miercuri, ca autoritatea de reglementare in domeniul audiovizualului din Italia, L'Autorita per le garanzie nelle comunicazioni (AGCOM), a eliberat in data de 30 septembrie 2013 societatii OTV SRL - care are sediul in Italia - o autorizatie de difuzare a unor programe de televiziune prin satelit.

Georgescu a mai spus ca CNA nu a primit nicio notificare sau solicitare cu privire la retransmisia canalului italian OTV pe teritoriul Romaniei.

"Faptul ca aceasta societate OTV SRL nu ne-a trimis notificarile sau solicitarile legale cu privire la retransmisia unui canal italian duce foarte clar la ideea ca aceasta societate vrea sa ocoleasca CNA", a spus Laura Georgescu.

Ea a mai spus ca, joi, CNA va sesiza AGCOM cu privire la Dan Diaconescu. "Noi vom notifica AGCOM (...) O sa cerem AGCOM sa fie extrem de atenti pentru ca radiodifuzorul are un istoric foarte ne-inregula in Romania", a spus Laura Georgescu.

Totodata, CNA a sesizat inca de marti Parchetul cu privire la faptul ca OTV emite fara a avea licenta audiovizuala in Romania.

CNA sesizeaza Parchetul privind faptul ca OTV emite ilegal (Video)

"Dat fiind istoricul relatiilor dintre Diaconescu Dan Cristian cu autoritatea noastra, nu am nicio problema ca am transmis sesizarea la Parchet", a spus Laura Georgescu.

#Dan Diaconescu licenta emisie OTV, #licenta emisie OTV Italia , #OTV
Comentarii
Poza DAN-795
DAN-795
rank 5
Nu de mult si GIGI emitea ce vroia si de unde vroia....azi
Poza conti
conti
rank 5
Ponta, te oftici?