Ziare.com

Dan Diaconescu: OTV emite de la Vatican, de aici. Ponta, te oftici?

Joi, 24 Octombrie 2013, ora 10:03

   

Dan Diaconescu: OTV emite de la Vatican, de aici. Ponta, te oftici?
Dan Diaconescu a prezentat, miercuri seara, licenta de emisie a postului OTV, eliberata de Autoritatea in telecomunicatii din Italia.

Documentul este valabil sapte ani si se refera la emisie prin satelit, obtinuta prin intermediul unei firme din Marea Britanie, a declarat Diaconescu, la B1 TV.

Patronul OTV spune ca licenta da dreptul de emisie pe semnalul satelitului respectiv, care poate fi preluata ulterior de orice televiziune din lume, inclusiv de societatile de cablu din Romania.

"Din Marea Britanie se duce semnalul pe satelit pe un server, care emite in toata lumea, chiar daca nu vrea domnul Ponta si doamna Laura Georgescu de la CNA. Emitem de la Vatican, de aici. Ponta te oftici? Acesta este chiar sloganul nostru de relansare", a declarat Diaconescu.

Pe de alta parte, presedintele Consiliului National al Audiovizualului, Laura Georgescu a declarat, miercuri, ca autoritatea de reglementare in domeniul audiovizualului din Italia, L'Autorita per le garanzie nelle comunicazioni (AGCOM), a eliberat in data de 30 septembrie 2013 societatii OTV SRL - care are sediul in Italia - o autorizatie de difuzare a unor programe de televiziune prin satelit.

Georgescu a mai spus ca CNA nu a primit nicio notificare sau solicitare cu privire la retransmisia canalului italian OTV pe teritoriul Romaniei.

"Faptul ca aceasta societate OTV SRL nu ne-a trimis notificarile sau solicitarile legale cu privire la retransmisia unui canal italian duce foarte clar la ideea ca aceasta societate vrea sa ocoleasca CNA", a spus Laura Georgescu.

Ea a mai spus ca, joi, CNA va sesiza AGCOM cu privire la Dan Diaconescu. "Noi vom notifica AGCOM (...) O sa cerem AGCOM sa fie extrem de atenti pentru ca radiodifuzorul are un istoric foarte ne-inregula in Romania", a spus Laura Georgescu.

Totodata, CNA a sesizat inca de marti Parchetul cu privire la faptul ca OTV emite fara a avea licenta audiovizuala in Romania.

CNA sesizeaza Parchetul privind faptul ca OTV emite ilegal (Video)

"Dat fiind istoricul relatiilor dintre Diaconescu Dan Cristian cu autoritatea noastra, nu am nicio problema ca am transmis sesizarea la Parchet", a spus Laura Georgescu.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 2865 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
7 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Nu de mult si GIGI emitea ce vroia si de unde vroia....azi

emite excusiv din Malmezon...

 

Ai vrut cumva sa scrii ca ''VOIA''???Nu de alta,plange limba

romana :(

Becali si Dan Diaconescu au facut romanilor extrem

.... de mult rau.
Becali vad ca e zilnic in presa si pe tv-uri;
Dan Diacomescu emite de undeva din tara - nu cred ca de la Vatican, biroul de presa a Vaticanului a dezmintit spusa lui Dan Diaconescu. Si, daca e sa cred pe cineva, atunci cred acel birou de presa.

KICKK, m-am saturat de eruditi din astia ca tine

care isi irosesc viata pandind greseli gramaticale ...a voi se pare ca exista la fel de bine ca si a vroi ...si poate data viitoare, nu te mai deranjezi si te apuci sa citesti tot ce s-a scris , ca sa-ti spuna RADU BANCIU ca esti la fel de cult ca el ..........

Ponta, te oftici?

Eu zic ca da.

 

coana laura georgescu stapana eterului si a pamantului...

nu ii da voie lui" carr-dintosu" sa zboare liber in natura!!!madam ,nu ti se pare ca ingradesti dreptul la libera "caraiala"a marelui cumparator de combinate chimice???cred ca daca nu reusesti ,plagy te va jumulii ca pe gainile batrane!!!te va fierbe bine!!!succesuri in kkna!!!

 

Poate ma insel, dar cred ca am vazut pe harta Moldovei un sat care

se numeste Roma! Poate ca o parte a satului se numeste Vatican... :)
In Tara lui Peste (nu fac aluzie la Antonescu), totul este posibil.

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor