Editia de weekend Business24.ro: Vezi "Cum sa-i cheltuiesti!"

Sambata, 22 Octombrie 2011, ora 00:00
1650 citiri
Editia de weekend Business24.ro: Vezi "Cum sa-i cheltuiesti!"

La sfarsit de saptamana, Business24.ro isi pune o fata noua si va invita la explorarea unei lumi a placerilor mai mult sau mai putin vinovate, selectate special intr-un supliment de weekend unic in Romania - "Cum sa-i cheltuiesti".

In weekend, Business24.ro se imbraca in culori noi si iti ofera informatii despre cum sa cheltui inteligent si cu multa placere. Editia de sfarsit de saptamana pune in evidenta modalitati de petrecere eficienta a timpului liber, dar iti arata si pe ce merita dai banii.

Vezi mai jos cateva dintre subiectele pe care merita sa le citesti in editia de weekend "Cum sa-i cheltuiesti":

Vorbeste cu tine si face ce vrei. Este casa lui Bill Gates

Miliardarul Bill Gates, cand nu rezolva probleme pentru Microsoft, se relaxeaza in resedinta sa confortabila, construita pe o colina in Medina, care ii asigura si vedere catre lacul Washington.

Ca sa iti poti face o idee despre cat de "tehnologizata" este casa lui Bill Gates, ar trebui sa afli ca pasii musafirilor sunt luminati in mod automat, prin intermediul unor sisteme ascunse in podele.

De asemenea, in pereti sunt montate, extrem de discret, boxe care asigura fundalul sonor. Astfel, in timp ce te plimbi prin casa multimilionarului esti ghidat chiar de catre locuinta insasi. Fiecare miscare pe care o faci este monitorizata cu ajutorul unor echipamente speciale. Arunca o privire in casa lui Bill Gates pe Business24.ro .

Vrei sa devii milionar? Afla ce fel de investitor esti

Nimeni nu se naste investitor. Farmecul investitiilor consta in a lua propriile tale decizii, in functie de stilul tau personal? Esti o persoana conservatoare? Atunci investitiile tale vor fi la fel.

Daca stii ca esti impulsiv din fire, fii sigur ca vei "gusta" riscul, urmarind castiguri mari. Vrei sa fii milionar? Citeste mai mult pe Business24.ro .

Vrei adrenalina? Incearca snowhayaking in Apuseni

2011 va fi al treilea an in care, in comuna Arieseni, turistii se vor putea distra altfel decat dandu-se cu schiurile pe partie. Aici este singurul loc din Romania in care se practica snowhayakingul, un sport extrem perfect pentru oricine are mania vitezei. Vrei adrenalina? Vezi cum poti sa o obtii, pe Business24.ro.

Victoria Houghton (NEXT): In fiecare duminica fac ceva nou

Are trei frati, asa ca la opt ani conducea o motocicleta. Ii place sa gateasca, dar si sa manance. Bucurestiul a dezamagit-o prin lipsa de restaurante tailandeze, insa a surprins-o placut prin bucataria italieneasca. Despre cum isi petrece weekend-urile britanica eleganta care a adus in Romania lantul de magazine de imbracaminte NEXT, cititi in interviul acordat Business24.ro.

Business24.ro ofera informatia esentiala din economie si lumea afacerilor, cele mai importante stiri din Economie, Afaceri, Bani, IT si Life.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#cum sa cheltuiesti, #editie weekend Business24 , #presa online