Ziare.com, sursa numarul 1 de informatie politica pentru bucuresteni

Joi, 26 Ianuarie 2012, ora 16:44
11345 citiri
Ziare.com, sursa numarul 1 de informatie politica pentru bucuresteni

Ziare.com este sursa numarul 1 de stiri politice pentru bucurestenii care se informeaza pe Internet.

Astfel, potrivit unui sondaj CURS, dat joi publicitatii, nu mai putin de 31% dintre bucurestenii care se informeaza despre viata politica pe Internet aleg Ziare.com.

Ziare.com se situeaza, in acest top, la mare distanta de urmatorul clasat, Hotnews.ro (15%). Pe locurile urmatoare se afla ziare.ro (13%) si realitatea.net (5%).

Cei mai multi barbati din Bucuresti (33%) care folosesc Internetul pentru a se informa despre viata politica citesc Ziare.com.

Ziare.com este unul din liderii presei online, cu circa 20 de milioane de afisari si peste 2 milioane de vizitatori unici, potrivit datelor furnizate de SATI pentru luna decembrie 2011.

Ziare.com isi continua cresterea sustinuta din ultimii ani si obtine performante notabile intr-un domeniu extrem de dinamic si concurential cum este cel al site-urilor de stiri. Domeniu in care majoritatea site-urilor din top sunt sustinute si de televiziuni sau de publicatii cu notorietate pe print.

Performantele Ziare.com sunt datorate atat unui continut de calitate generat de o echipa de jurnalisti profesionisti, cat si dezvoltarilor permanente orientate catre obtinerea unei cat mai mari satisfactii a cititorilor.

Realitatea si Antena 3 - preferate pentru informarea TV

In ceea ce priveste posturile de stiri, 65% dintre bucuresteni se informeaza despre viata politica de la Realitatea Tv si Antena 3.

Pe locul trei in preferinte se situeaza Romania TV (6%), fiind urmata in clasament de B1 TV si TVR Info, ambele cu 4%.

RRA - lider intre posturile de radio

In ce priveste sursa radio preferata pentru a obtine informatia politica, Radio Romania Actualitati (RRA) se afla pe primul loc in top, cu 37% din preferintele bucurestenilor.

In clasament urmeaza Radio 21 (9%) si Europa FM (8%).

Sondajul a fost realizat pe un esantion de 1.800 de respondenti cu varste de 18 ani si peste din municipiul Bucuresti.

Marja maxima de eroare este de +/- 2,3% la un nivel de incredere de 95% pentru Bucuresti, respectiv +/- 5,6%, la un nivel de incredere de 95% pentru sectoarele 1-6.

Sondajul a fost realizat intre 9-18 ianuarie 2012, iar modul de intervievare a fost fata in fata la domiciliul respondentilor.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ciucă: Sebastian Burduja va convinge "un segment de electoral nehotărât" în cursa pentru Primăria Capitalei
Ciucă: Sebastian Burduja va convinge "un segment de electoral nehotărât" în cursa pentru Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat, marţi, 23 aprilie, că Sebastian Burduja, candidatul liberal pentru Primăria Capitalei, este opţiunea care dă speranţe celor care nu s-au...
Prima reacție a lui Cătălin Cîrstoiu după ce PNL și PSD au decis retragerea sa din cursa pentru Primăria București: ”Am fost supus unor atacuri”
Prima reacție a lui Cătălin Cîrstoiu după ce PNL și PSD au decis retragerea sa din cursa pentru Primăria București: ”Am fost supus unor atacuri”
Cătălin Cîrstoiu a avut marţi, 23 aprilie, pe rețelele sociale, prima reacţie după ce PSD şi PNL au renunţat la candidatura sa la Primăria Capitalei, precizând că nu a luat decizia de...
#Ziare com informatie politica, #sondaj politic Bucuresti, #sondaj ziare com, #sondaj Bucuresti politic , #presa online