Ziarul Financiar a lansat un serviciu contra cost : ZF Exclusiv

Miercuri, 13 Octombrie 2010, ora 16:03
1493 citiri
Ziarul Financiar a lansat un serviciu contra cost : ZF Exclusiv

Ziarul Financiar a lansat miercuri, 13 octombrie, serviciul ZF Exclusiv prin care furnizeaza contra cost, in exclusivitate, materiale jurnalistice pe teme economice.

Noul serviciu poate fi accesat online de pe site-ul Ziarului Financiar si regrupeaza stiri, analize, comentarii si interviuri publicate in exclusivitate, redactate de catre jurnalistii Mediafax Business News, Ziarul Financiar si Business Magazin, anunta Orlando Nicoara pe blog.

Astfel, in aceasta sectiune se regasesc informatii referitoare la piata de capital, declaratii ale oamenilor de afaceri, rezultate financiare ale companiilor sau estimari cu privire la tendintele din economia romaneasca si internationala.

Materialele jurnalistice vor fi publicate ulterior in editiile curente ale Ziarului Financiar si Business Magazin (print si online) si Mediafax Business News (online).

Conform unui comunicat de presa, ZF Exclusiv se adreseaza companiilor si institutiilor, care vor avea astfel acces, prin intermediul unui abonament anual, la informatii care le pot influenta direct sau pot avea efecte imediate asupra pietelor pe care isi desfasoara activitatea.

Abonamentele includ si alte servicii care: comunicate de presa - care vor fi publicate pe platforma www.comunicate.mediafax.biz, rapoarte de monitorizare media - furnizate de catre Mediafax Monitorizare, liderul pietei de profil, si, in functie de tipul de abonament, spatiu publicitar pe www.zf.ro, site-ul economic cu cel mai mare numar de afisari (SATI, septembrie 2010).

Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
După ce liderii coaliției PSD-PNL au luat decizia de a-l retrage pe candidatul comun Cătălin Cîrstoiu și de a merge cu candidați separați, în persoana Gabrielei Firea și a lui Sebastian...
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
La mai puțin de un an de la căsătorie, liderul Partidului AUR, George Simion, și soția sa, Ilinca, au devenit părinți. Primul copil al cuplului este un băiat, iar tatăl a ținut să-i...
#Ziarul Financiar exclusiv, #Ziarul financiar platit, #Ziarul Financiar cost , #presa online