Ziare.com

Compania "Catavencu SA", oficial in faliment

Miercuri, 04 Mai 2011, ora 18:58

   

Compania "Catavencu SA", oficial in faliment
Compania "Catavencu SA", din care au facut parte mai multe publicatii cumparate de Sorin Ovidiu Vintu si ulterior inchise, este, oficial, in faliment.

"Din cate stiu eu, un judecator s-a pronuntat, ieri, de Ziua libertatii de exprimare, pentru falimentul companiei Catavencu, marca 'Academia Catavencu' urmand sa fie scoasa la vanzare printr-o licitatie care va avea loc curand", a declarat directorul editorial al Academiei Catavencu, Doru Buscu, pentru Reporter Virtual.

Din compania "Catavencu SA" au mai facut parte Business Standard si Cotidianul.

Conform Mediafax, Tribunalul Bucuresti a admis propunerea administratorului judiciar General Group Expert SPRL privind intrarea in faliment in procedura generala a debitoarei SC Catavencu SA, editorul Academia Catavencu.

Ca urmare, societatea va fi dizolvata si are urmatoarele obligatii: "sa predea gestiunea averii catre lichidatorul desemnat, in termen de zece zile de la notificarea deschiderii procedurii; sa depuna la dosarul cauzei, in termen de zece zile de la intrarea in faliment, actele si informatiile prevazute de art. 28 alin.1 din Legea 85/2006, cu exceptia celor prevazute de lit.e) si i) ale art.28 alin.1".

Totodata, Tribunalul a dispus intocmirea de catre administratorul judiciar si predarea catre lichidator, in termen de maximum zece zile de la intrarea in faliment, a unei liste cuprinzand numele si adresele creditorilor si toate creantele acestora la data intrarii in faliment, cu indicarea celor nascute dupa deschiderea procedurii.

Pe de alta parte, termenul de inregistrare a cererilor de admitere a creantelor asupra averii debitorului nascute dupa data deschiderii procedurii sau al caror cuantum a fost modificat fata de tabelul definitiv este 7 iunie 2011.

Termenul de verificare a creantelor, de intocmire, afisare si comunicare a tabelului suplimentar de creante este 17 iunie, iar termenul final a tabelului definitiv consolidat este 28 iunie.

SC Catavencu SA, societatea care editeaza publicatia Academia Catavencu, face parte din grupul Realitatea - Catavencu.

La Academia Catavencu au ramas, dintre fondatorii ziarului, Doru Buscu, Ioan T. Morar si Eugen Istodor. In martie 2010, circa 20 de jurnalisti au parasit ziarul si au lansat ulterior revista Kamikaze.
Harta alegerilor locale 2020. Lista cu toti candidatii la consiliile judetene si la primariile marilor orase din Romania

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 2280 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
5 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Cine seamana Vant culege furtuna

Praful se alege de tot ce atinge ala!

 

speranta moare ultima!

poate asa va renaste Catavencu, a carui fan ma declar...in ciuda legaturilor cu Vantu, pe care il consider, indiferent de verdictul justitiei din aceasta tara, direct responsabil de jaful de la FNI si multe altele, cred ca revista Catavencu a fost si sper sa ramana una din redutele in condamnarea constanta a coruptiei si furtului din minunata noastra tarisoara...la cum arata presa in tara noastra, Catavencu chiar si faliment este un varf de lance!

 

Il va cumpara tot dl Schwartzenberg

si va renaste sub numele de Academia Itsik & Shtrul.

esti tare, man

daca ai reusit sa scrii corect numele lui nenea ala...e drept ca nici nu m-am ostenit sa verific daca e corect insa, who the *** cares?

ps

si ramane intre noi, recunoaste: ai facut sau nu copy/paste? promit sa nu zic nimanui...nu garantez insa ce poate sa apara in stenograme....


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor