De la cititori: "Violul" lui Tabara si "viloiul" lui Videanu

Marti, 03 August 2010, ora 10:02
5220 citiri
De la cititori: "Violul" lui Tabara si "viloiul" lui Videanu
Foto: www.cristiantabara.ro

Presa de scandal din Romania a trecut, in aceste zile, in postura de cioclu, pentru omul Cristi Tabara. Un presupus abuz asupra unei minore a fost intors si rastalmacit pe toate fetele.

Dincolo de omul de televiziune Cristian Tabara se afla omul si dreptul la viata privata. Un om al carui suflet trebuie sa fi trecut prin momente extrem de dificile, din cauza catalogarilor de genul "violator", "abuzator sexual" sau "agresor".

Tabloidul "Libertatea" a titrat intr-o editie "Da, mi-a alunecat mana in vaginul fetitei", ca si cand afirmatia i-ar fi apartinut lui Cristi Tabara, pentru ca aceste cuvinte erau insotite si de o poza cu cel acuzat de presa. Dar, nici pe departe, cuvintele nu erau ale lui, pentru ca in supratitlu si in subtilu ni se spunea ca aceste cuvinte ii apartin mamei fetitei, presupus abuzate.

Ziarele s-au intrecut, care mai de care, in catalogari adresate lui Cristi Tabara. Nici nu mai intelegeai ce a facut acest om, pentru ca pentru unii era acuzat de viol, altii ziceau ca este un agresor sexual. Alte publicatii ziceau ca a molestat o minora. O fetita de 12 ani, a carei mama a trait langa Cristi Tabara vreo 6 ani.

Se spune ca plangerea ar exista de vreun an de zile pe la politie, iar intamplarea a avut loc cu vreo doi ani in urma. Pai, sa fim seriosi, un viol se demonstreaza dupa doi ani, bazandu-se pe declaratiile unui copil?

Este ciudat ca aceste lucruri s-au intamplat tocmai in momentul cand Cristian Tabara urma sa se casatoreasca cu o tanara bihoreanca. Multi s-au aratat revoltati de linsajul mediatic la care a fost supus ministrul Videanu si al sau "viloi" de la Snagov. Da, de acest linsaj marsav adresat lui Cristi Tabara, ce parere aveti dragi deontologi ai presei? Sau nu se pune pentru ca, oricum, politia l-a declarat nevinovat? Sau viol suna mai bine ca "viloi"?

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Cristi Tabara viol, #Videanu linsaj, #Videanu vila, #Tabara linsaj mediatic, #Tabara casatorie , #presa