Ziare.com

Honorius Prigoana vrea sa-si faca trust de presa

Joi, 16 Septembrie 2010, ora 21:37

   

Honorius Prigoana vrea sa-si faca trust de presa
Honorius Prigoana vrea sa infiinteze un trust de presa, care va purta numele Romania Ta si va cuprinde un canal de televiziune, un post de radio, un cotidian si un portal.

Investitia in noul trust va fi de cinci milioane de euro, informeaza Mediafax.

Prigoana, actionarul unic al SC Univers Media SRL, a depus un dosar la Consiliul National al Audiovizualului (CNA) pentru a obtine licenta audiovizuala pentru televiziunea trustului.

CNA a analizat, joi, solicitarea, intr-o sedinta la care au fost prezenti, din partea postului, Florin Miclaus, coordonator tehnic si editorial, si Valentina Vasilescu, director de marketing.

Membrii Consiliului au dorit sa stie mai multe despre componenta editoriala a proiectului si au decis sa discute acordarea licentei intr-o sedinta ulterioara.

"Postul de televiziune, radioul, ziarul si portalul vor fi integrate si va fi un singur trust. Va exista un studio central, o televiziune centrala, pe care va intra si program local, cateva ore pe zi", a declarat, joi, Honorius Prigoana.

Acesta nu a vrut sa faca publice informatii cu privire la echipa postului. "Deocamdata nu vreau sa fac publice lucrurile care tin de organizarea interna", a subliniat Prigoana.

"Exista leasing operational pentru echipamente de televiziune si as vrea sa accesez si fonduri europene", a mai spus acesta cu privire la finantarea trustului.

Valoarea investitiei pentru intregul grup media se ridica la aproximativ 5 milioane de euro, din care 1,5 milioane de euro reprezinta aportul propriu, iar restul sumei va fi acoperita din credite bancare.Echipamentele tehnice ale postului au fost achizitionate in proportie de 70%.

Citeste mai multe despre Honorius Prigoana trust presa
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1022 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
3 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

m'da, inca unu' in plus, la ametirea norodului

"Romania Ta"??! Nu este a mea deloc, este a celor care au incatusat-o in furturi, minciuni si samavolnicii de 20 de ani.

 

Mai bine infiinta un post tv cu denumirea de

"Iarba ta".

 

Nu e suficient doar să VREA!

E necesar să aive cu ce,pentru a nu SERVI interesele
tertilor!
Dar dacă banii provin din meserii igienico-sanitare,nu
vor avea MIROS?
Urma urmei,e traba lui pană la un punct...foarte
indepărtat!

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor