Trustul Intact, in razboi cu Evenimentul Zilei dupa dezvaluiri incendiare

Sambata, 07 Mai 2011, ora 10:19
6862 citiri

Trustul Intact Media, detinut de familia senatorului Dan Voiculescu, a amenintat cu judecata Evenimentul Zilei, dupa ce acest cotidian a publicat un serial de dezvaluiri in care fostul angajat al Intact, Stelian Negrea, acuza ca se folosesc practici necurate, precum santajarea unor politicieni sau a unor societati comerciale.

Avocatii Intact Media Group analizeaza actionarea in instanta atat a cotidianului respectiv, cat si a lui Stelian Negrea, pentru afirmatiile defaimatoare de natura sa prejudicieze imaginea si activitatea jurnalistilor care lucreaza in Grupul Intact, precum si a companiilor si a persoanelor din conducerea Intact, informeaza un comunicat al Intact publicat de Realitatea.net.

Jurnalistul Stelian Negrea, demisionat din functia de senior-editor al televiziunii Antena 3, a declarat, la 10 TV, ca directorul trustului Intact, Codrut Seres, venea la sedintele de redactie si indica societati comerciale si oameni politici care sa fie atacati in emisiunile postului de televiziune, conform Evenimentul Zilei.

Anterior, Dan Voiculescu, cel care controleaza trustul Intact, a declarat si el ca vrea sa-i dea in judecata pe Stelian Negrea si pe cei de la Evenimentul Zilei, in nume personal.

Dan Voiculescu da in judecata Evenimentul Zilei - vrea daune de 1 milion de euro.

"Analizez posibilitatea de a solicita in justitie daune de 1 milion de euro de la Evernimentul Zilei, suma pe care o voi dona Fundatiei pentru Apararea Cetatenilor Impotriva Abuzurilor Statului. De altfel, incepand de azi, voi actiona similar impotriva oricarui demers public defaimator. Cu sau fara voie, fiecare trebuie sa inteleaga ce consecinte poate avea o minciuna, o insulta sau o calomnie", a precizat senatorul PC.

Citeste si:
„Nu există partener mai puternic pentru SUA decât România” susține senatorul american Robert Portman
„Nu există partener mai puternic pentru SUA decât România” susține senatorul american Robert Portman
Senatorul american Robert Portman, care efectuează sâmbătă, 28 mai, o vizită în România, a declarat că nu există pentru Statele Unite prieten mai puternic decât ţara noastră....
Prima demisie din echipa PLUS din USR. Ciprian Teleman anunță că pleacă din partid
Prima demisie din echipa PLUS din USR. Ciprian Teleman anunță că pleacă din partid
Fostul ministru al Cercetării, Inovării şi Digitalizării, în Guvernul Cîţu, Ciprian Teleman a anunţat sâmbătă, 28 mai, că demisionează din USR. Fost președinte al PLUS Ilfov, acesta a...