Primul mesaj al lui Striblea, dupa ce a suferit un atac cerebral

Luni, 21 Ianuarie 2013, ora 12:00
3853 citiri
Primul mesaj al lui Striblea, dupa ce a suferit un atac cerebral

Catalin Striblea, realizator la Romania TV, a transmis primiul mesaj dupa ce a suferit un atac cerebral.

"Doamnelor si domnilor, m-am intors! De pe o parte pe alta - e adevarat, insa va asigur ca asta e o veste cat se poate de buna", scrie Catalin Striblea pe contul sau de Facebook.

"Mi s-a spus in ultimele zile ca sunt un om norocos. Sunt norocos, intr-adevar, pentru ca am intalnit medici extraordinari carora nu imi vor ajunge niciodata cuvintele sa le multumesc indeajuns. Toata recunostinta mea profesorului dr. Mircea Gorgan si echipei sale, precum si doamnelor doctor Neacsu, Gheorghita si Cristescu! Multumesc tuturor celor de la Spitalul Bagdasar-Arseni, de la doamna director Anca Buliman pana la asistentele si infirmierele care au grija de mine! Vreau sa stiti ca am inceput exercitiile de recuperare cu kinetoterapeutii Florenta si Dan, carora sper sa nu le dau prea mult de lucru", a daugat realizatorul Tv.

Acesta subliniaza ca se simte norocos si din prisma mesajelor pe care le-a primit in aceste zile.

"La fel de norocos sunt si datorita voua, a miilor de mesaje pe care mi le-ati transmis fie pe telefon, fie pe FB (n.r. - Facebook); fie de la prieteni, fie de la necunoscuti: va multumesc tuturor! Sa fiti convinsi ca mare parte din recuperarea mea rapida se datoreaza acestor mesaje pe care le tot primesc de 5 zile incoace: gandurile voastre bune m-au protejat si m-au facut mai puternic.

Si - ca sa va dau si o stire de ultima ora: ne vom revedea foarte curand!", a incheiat Striblea.

Jurnalistul Catalin Striblea, realizator la Romania TV, a suferit miercuri dimineata, un atac cerebral, fiind operat in aceeasi zi, la spitalul Bagdasar-Arseni.

Citeste si:
Biroul Național al PNL, convocat sâmbătă. Modificarea Statutului, pe ordinea de zi
Biroul Național al PNL, convocat sâmbătă. Modificarea Statutului, pe ordinea de zi
Biroul Politic Naţional al PNL a fost convocat pentru sâmbătă, la Palatul Parlamentului, de liberalii care îl susţin pe premierul Florin Cîţu la şefia partidului. BPN al PNL a fost...
Bagajul de restanțe din noua sesiune parlamentară. Promisiunile care ar putea fi amânate definitiv
Bagajul de restanțe din noua sesiune parlamentară. Promisiunile care ar putea fi amânate definitiv
La finalul celei de-a treia săptămâni parlamentare, aleșii nu dau semne că se vor porni prea curând de numeroasele restanțe din legislatura trecută precum desființarea Secției Speciale,...
Sursa: Ziare.com