Lovitura pe piata media: "Mondenii" fac un serial la Pro TV

Vineri, 30 Octombrie 2015, ora 10:38
4325 citiri
Lovitura pe piata media: "Mondenii" fac un serial la Pro TV
Foto: Pro TV

Pro TV va lansa un nou proiect, un serial de comedie, "Atletico Textila", in care vor juca actori cunoscuti pentru celebra emisiune "Mondenii", difuzata de Prima TV.

Actorii care vor face parte din noul proiect sunt Mirela Zeta, Andreea Gramosteanu, Andreea Mateiu, Angel Popescu, Bogdan Cotlet, Andrei Mateiu, Alexandru Ion, Razvan Oprea, Sergiu Costache, Pavel Barsan si Razvan Vasilescu, transmite Pro TV intr-un comunicat de presa.

Lupta pentru audiente: Emisiunea MasterChef, invinsa - cine a fost pe primele locuri

"Incepand cu primavara anului 2016, in prime time, romanii vor afla povestea celei mai bune echipe slabe de fotbal din oras. Fotbalul este una dintre cele mai vechi pasiuni ale romanilor. Fotbalul inseamna entuziasm fara limite si emotii dezlantuite pe stadioane si in fata televizoarelor.

Pentru microbisti, fotbalul este vital, se joaca pe viata si pe moarte. Fie ca este vorba despre Cupa Mondiala sau despre miuta, rezultatul este mereu acelasi: pasiune, distractie, glorie, placere, fericire si comedie. Fotbalul este divertisment", se arata in comunicatul de presa.

Serialul "Atletico Textila" este produs de Frame Film, regizat de George Dogaru, iar scenariul este realizat de Radu Crahmaliuc si Radu Mares Alexandru.

"Pasiunea pentru fotbal nu se opreste numai la meciurile sau la competitiile sportive, ci continua mai departe de acestea: faima, victoriile, banii, femeile, infamiile si toata atentia din jurul jucatorilor.

Amanuntele picante din viata fotbalistilor si informatiile din culisele unei competitii de fotbal sunt intotdeauna pretioase, la orice nivel, chiar daca este vorba despre cea mai bogata echipa de fotbal sau cel mai sarac FC dintr-o liga inferioara. Este o lume potrivita pentru comedie, iar Atletico Textila prezinta povestea savuroasa a unei echipe condamnate esecului!", a declarat George Dogaru.

In prezent, Prima Tv difuzeaza in reluare emisiunea "Mondenii".

A.G.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Kelemen Hunor, atac la PSD și PNL: "Cu chiu cu vai, au găsit un candidat comun şi acum îl abandonează. O bâlbâială politică de neiertat"
Kelemen Hunor, atac la PSD și PNL: "Cu chiu cu vai, au găsit un candidat comun şi acum îl abandonează. O bâlbâială politică de neiertat"
Retragerea candidatului coaliţiei PSD - PNL pentru Primăria Capitalei reprezintă o "bâlbâială politică de neiertat", consideră Kelemen Hunor, preşedintele UDMR. "Este o situaţie din...
Justificarea la care nimeni nu se aștepta: ”Desemnarea lui Cîrstoiu, legată de tendința de a visa”
Justificarea la care nimeni nu se aștepta: ”Desemnarea lui Cîrstoiu, legată de tendința de a visa”
Senatorul PSD Vasile Dîncu a declarat că renunţarea la varianta unui candidat comun PSD-PNL la Primăria Capitalei şi susţinerea unui candidat propriu denotă ”mai multă flexibilitate”....
#actori Mondenii serial Pro TV, #serial nou Pro TV, #actori Mondenii , #Pro Tv