Mona Segall da cartile pe fata - Vorbeste despre exodul oamenilor din Pro TV

Marti, 23 Septembrie 2014, ora 10:11
7530 citiri
Mona Segall da cartile pe fata - Vorbeste despre exodul oamenilor din Pro TV
Foto: Romania TV

Mona Segall, care a fost producator la Pro TV timp de 18 ani, a vorbit despre plecarea din trustul pe care l-a parasit, mentionand ca oamenii importanti au luat aceeasi decizie.

Lovitura de teatru! Mona Segall a semnat cu Antena 1

Mai mult, cei foarte importanti au mers cu ea la Antena, a declarat Mona Segall pentru Adevarul.

Intrebata cum a fost plecarea dupa aproape 20 de ani de munca la Pro TV, aceasta a afirmat: "A fost greu, dar norocul meu este ca sunt genul care se leaga de oameni si nu de locuri. Acestea au fost si conditiile. Oamenii importanti nu mai erau acolo, iar cei foarte importanti au venit cu mine".

Legat de oamenii pe care i-a luat cu ea, Mona Segall, care a produs la Pro TV formate precum "Romanii au talent" sau "Vocea Romaniei", a declarat ca echipa creata cu ani in urma este cea mai mare "realizare" a sa.

"Daca sunt mandra de ceva, sunt de faptul ca am creat-o si ca fiecare dintre ei (componentii echipei - n. red.) este probabil cel mai bun din tara pe ceea ce face", a spus aceasta.

In ceea ce priveste fostele vedete Pro care acum au contract cu Antena si integrarea lor in noul trust, Mona Segall declara: "Vedetele sunt vedete si pentru fiecare dintre ele exista tot timpul noi formate in care ele trebuie sa se integreze".

Mona Segall a produs si emisiunea care a intrat deja pe micul ecran luni seara, "Hell's Kitchen". Despre acest show, in care personaje centrale sunt cei trei fosti chefi de la MasterChef, producatoarea spune: "'Hell's Kitchen' este un reality-show in care nimeni nu joaca niciun fel de rol, nu este nevoie de vreo adaptare, toata lumea se comporta normal, de aceea cei trei chefi au fost in elementul lor".

Producatoarea recunoaste ca este cel mai dificil proiect in care s-a implicat pana acum.

Mona Segall se afla intr-o pozitie cel putin "interesanta", in prezent doua dintre produsele sale luptandu-se direct: "MasterChef" si "Hell's Kitchen". "Pe unul dintre copii l-am crescut mare, i-am dat drumul in lume si nu ma mai simt responsabila pentru el. Acum am un copil mic de crescut, caruia ii acord toata atentia".

Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
După ce liderii coaliției PSD-PNL au luat decizia de a-l retrage pe candidatul comun Cătălin Cîrstoiu și de a merge cu candidați separați, în persoana Gabrielei Firea și a lui Sebastian...
#Mona Segall plecare pro tv, #Mona Segall vedete Antena, #Mona Segall vedete plecate Pro Antena, #Mona Segall producator Antena, #Mona Segall emisiuni , #Pro Tv