Andrei Ursuleanu devine director de vanzari la Ringier Romania

Luni, 04 Decembrie 2017, ora 16:45
2370 citiri
Andrei Ursuleanu devine director de vanzari la Ringier Romania

Andrei Ursuleanu se alatura echipei de vanzari Ringier in rolul de manager, incepand cu 4 decembrie 2017. Prin extinderea managementului echipei de vanzari, Ringier Romania isi consolideaza pozitia de lider in industria romaneasca de publishing.

Andrei Ursuleanu vine de la ThinkDigital, agentia de digital media unde a coordonat, timp de aproximativ sase ani, proiecte de tehnologie, afliliere si productie video. De asemenea, are o experienta de peste zece ani in media, facand parte in trecut din echipele de vanzari ale unor publisheri renumiti precum Netbridge si Realitatea-Catavencu.

In noul sau rol in cadrul companiei Ringier Romania, Andrei Ursuleanu va coordona departamentele Sales, Ad-Ops si Research, alaturi de George Stefanuca.

"Tinand cont de dinamica specifica mediului online, jucatorii semnificativi din piata trebuie sa se indrepte activ catre zona de R&D, trebuie sa fie capabili sa localizeze trenduri globale de media sau sa inoveze constant pentru a ramane importanti pentru advertiseri si agentii, astfel ca Ringier isi propune sa-si consolideze pozitia de lider al pietei, nu doar dupa criteriul cifrelor (un indicator important, dar nu suficient), dar si dupa relevanta proiectelor ce vor urma in perioada urmatoare", sustine Andrei Ursuleanu.

Pe termen mediu si lung, principalele obiective strategice ale echipei comerciale Ringier Romania, cu noua conducere marita, vizeaza dezvoltarea si monetizarea unor noi proiecte ce imbina componente Video, Native si Data-driven.

Astfel, Ringier Romania, cel mai mare trust de media si regie de vanzari (conform SATI), isi va consolida si extinde succesul inregistrat pana in prezent cu proiectele sale care duc piata romaneasca de publishing intr-o noua era, unde continutul de calitate si milioanele de cititori care il consuma sunt o realitate.

Grupul Ringier este o companie media multinationala. Fondat in 1833, Grupul Ringier are investitii importante in digital, print, statii de radio si productii de televiziune. Din portofoliul sau fac parte, de asemenea, numeroase platforme web si de telefonie mobila, precum si tipografii. Ringier este o companie elvetiana de familie cu sediul la Zurich. In Romania, Ringier activeaza din 1992 si este cea mai mare companie de publishing.

Controversata taxă pe soare, eliminată de Guvern. Anunțul ministrului Energiei pentru prosumatori
Controversata taxă pe soare, eliminată de Guvern. Anunțul ministrului Energiei pentru prosumatori
Guvernul a adoptat joi, 28 martie, Ordonanţa pentru modificarea şi completarea OUG 27/2022 prin care este eliminată taxa pe soare pentru prosumatori şi actualizează schema de sprijin pentru...
Se interzise fumatul țigărilor electronice în spațiile publice închise și în birouri. Ce mai prevede legea promulgată de Klaus Iohannis
Se interzise fumatul țigărilor electronice în spațiile publice închise și în birouri. Ce mai prevede legea promulgată de Klaus Iohannis
O lege promulgată deja de președintele Klaus Iohannis interzice vânzarea către minori a țigărilor electronice, dar și a dispozitivelor de vapat, cu sau fără nicotină. Acestea au fost...
#Andrei Ursuleanu Ringier, #Ringier Romania vanzari , #publicitate online