Adriana Nedelea si Gabi Bugnar demisioneaza de la Realitatea TV

Miercuri, 19 Septembrie 2012, ora 08:18
11313 citiri
Adriana Nedelea si Gabi Bugnar demisioneaza de la Realitatea TV
Foto: psychologies.ro

Adriana Nedelea, desemnata cea mai buna prezentatoare de stiri din 2012, si Gabriel Bugnar, director general, si-au inaintat demisiile de la Realitatea Tv.

Nedelea si-a anuntat demisia printr-un mesaj trimis redactiei, anunta Pagina de Media.

Directorul general, Gabriel Bugnar, paraseste postul de televiziune la doar doua saptamani dupa numirea sa in functie, anunta aceeasi sursa.

"Ieri, in ziua de salariu, am trait momente teribile: o colega a venit, cu lacrimi in ochi, sa ma roage sa intervin pe langa cei cu banii sa-i plateasca macar o luna, sa-si poata trimite copilul la studii in strainatate unde, dupa multa munca, fata ei a fost acceptata. Alta colega a venit sa ma intrebe daca se vor da banii, pentru ca a doua zi nu mai avea bani de metrou sa ajunga la serviciu.

Nu pot sa accept ca oamenii sa nu fie platiti pentru ce au lucrat pentru Realitatea Media, nu pentru alta firma. Nu pot accepta sa nu fie platiti nici cei care acum nu mai lucreza, dar au restante de primit, nici cei aflati in preaviz, nici cei care nu si-au primit banii pe concedii. Nu pot sa accept taieri retroactive de salariu fara respectarea legii. M-as bucura ca toate aceste plati sa fie doar amanate si nu uitate definitiv", a notat Bugnar intr-o scrisoare trimisa catre colegii sai.

Acesta se intreaba cum de mai exista Realitatea Tv in conditiile in care, "in primele sase luni ale anului, din incasarile de publicitate, nici macar salariile nu au fost integral acoperite".

Realitatea concediaza aproape 50% dintre angajati

La inceputul lunii septembrie, Bugnar anunta ca dintre cei 630 de angajati aproximativ 300 vor fi concediati.

"300 este cifra ideala pe care au stabilit-o alte televiziuni de stiri", a spus Bugnar atunci, precizand ca "Sky News din Marea Britanie are, spre exemplu, 198 de angajati".

Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
#Nedelea demisioneaza Realitatea TV, #Bugnar demisioneaza Realitatea TV, #demisii Realitatea TV , #Realitatea