CNA: Realitatea Media a avut un contract semnat cu Elena Udrea pentru promovare

Marti, 17 Februarie 2015, ora 18:18
5319 citiri
CNA: Realitatea Media a avut un contract semnat cu Elena Udrea pentru promovare

Realitatea Media a avut semnat un contract cu Elena Udrea pentru promovarea acesteia pe site-ul realitatea.net, a declarat Rares Bogdan, directorul general al societatii care detine televiziunea de stiri Realitatea TV, in sedinta de marti a Consiliului National al Audiovizualului (CNA).

Rares Bogdan a facut aceasta afirmatie in timp ce raspundea unei intrebari adresate de un membru al CNA, Radu Calin Cristea.

Astfel, Radu Calin Cristea a spus ca vrea sa il intrebe pe Rares Bogdan "unele lucruri care tin de partea mai putin vazuta a presei", in contextul in care "uneori apar in presa informatii neasteptate si care sunt foarte utile".

Cristea a facut trimitere la un interviu pe care Elena Udrea l-a acordat Gandul Live, pe 22 octombrie 2014, in timpul campaniei pentru alegerile prezidentiale.

"Doamna Elena Udrea spunea ca a incheiat contracte cu mai multe televiziuni, iar singura nominalizata era Realitatea TV, vorbindu-se de un contract in valoare de 20.000 de lei. A existat un asemenea contract? Daca da, cum s-a exprimat el in mod concret in emisiunile dumneavoastra?", l-a intrebat Radu Calin Cristea pe Rares Bogdan.

Rares Bogdan a spus ca Elena Udrea a avut un singur contract cu Realitatea Media, care a fost legat de online.

"E legat de online, de realitatea.net. Realitatea.net apartine Realitatii Media (...) Doamnea Udrea, vazand Realitatea Media, probabil s-a gandit, a facut referire strict la realitatea.net, la site-ul nostru. Este singurul contract. A cumparat de la bannere pana la (spatiul de, n.red.) jos dupa articole, pana la articole notate cu "P". Nu a avut legatura (contractul, n.red.) cu Realitatea TV", a spus Rares Bogdan.

Pe de alta parte, membrul CNA Radu Calin Cristea a facut referire, in sedinta de marti, si la o interventie telefonica pe care jurnalistul Catalin Tolontan a avut-o, luni, intr-o emisiune de la Realitatea TV.

"In emisiunea de ieri a Andrei Miron a fost acea interventie prin telefon a lui Catalin Tolontan, care a afirmat ca, in 2009, trei televiziuni, intre care si Realitatea TV, au vandut stiri Monicai Ridzi pe bani publici", a spus Radu Calin Cristea.

Insa Rares Bogdan i-a raspuns ca, in anul 2009, el nu lucra la Realitatea TV. Rares Bogdan a mai spus ca, la momentul respectiv, director al Realitatea TV era Sorin Enache, cu care Catalin Tolontan este bun prieten, cei doi petrecandu-si concedii impreuna, conform lui Bogdan.

" (Catalin Tolontan, n.red.) ar fi putut sa-l intrebe (pe Sorin Enache, n.red.) daca este asa", a mai spus Rares Bogdan.

Citeste si:
Fostul lider PNL Crin Antonescu nu crede în refacerea coaliției cu USR: „Niciodată nu am simțit atâta ostilitate între două partide”
Fostul lider PNL Crin Antonescu nu crede în refacerea coaliției cu USR: „Niciodată nu am simțit atâta ostilitate între două partide”
Fostul preşedinte al PNL Crin Antonescu a declarat miercuri, 27 octombrie, că refacerea coaliţiei între PNL şi USR este "o variantă înfundată", el susţinând că niciodată în cariera sa...
Iohannis, turist la piramidele din Egipt alături de soție, în timp ce criza politică din România se prelungește la nesfârșit
Iohannis, turist la piramidele din Egipt alături de soție, în timp ce criza politică din România se prelungește la nesfârșit
Preşedintele României Klaus Iohannis a făcut miercuri miercuri, 27 octombrie, o vizită de stat în Egipt, la invitaţia preşedintele Abdel Fattah El-Sisi. După întâlnirea oficială, șeful...
Sursa: MEDIAFAX