Masini de politie la sediul Realitatea. Posibil conflict intre Gusa si Schwartzenberg?

Miercuri, 08 August 2012, ora 17:58
3154 citiri
Masini de politie la sediul Realitatea. Posibil conflict intre Gusa si Schwartzenberg?

Doua masini de politie au fost vazute, marti, la sediul de la Willbrook al postului de televiziune Realitatea Tv, ceea ce a alimentat speculatiile unui posibil conflict intre omul de afaceri Elan Schwartzenberg si analistul Cozmin Gusa, ambii cu legaturi directe cu Realitatea Media.

Potrivit unor surse citate de site-ul Paginademedia.ro, actionarii Realitatea Tv ar fi renuntat la firma de paza adusa de Cozmin Gusa si Liviu Luca, alegand in schimb compania de bodyguarzi BGS, careia insa nu i-ar fi fost cedat locul de catre vechea firma de paza.

Analistul politic Cozmin Gusa a negat ca ar avea vreun conflict de orice fel cu actionarul majoritar al Realitatea Tv, Elan Schwartzenberg, afirmand ca "ar fi pacat" sa existe un asemenea conflict in conditiile in care omul de afaceri "are probleme care l-au ingropat pana in gat".

Contactat telefonic de Ziare.com, Cozmin Gusa a spus ca nu este implicat in desfasurarea afacerilor de la Realitatea Tv decat in calitate de creditor.

"Nu am nicio firma de paza. Nu sunt implicat in treburile de la Realitatea Tv decat in calitate de creditor care asteapta sa isi recupereze banii. Conflictul meu cu Elan Schwartzenberg ar fi pacat sa existe in conditiile in care Schwartzenberg are probleme care l-au ingropat pana la gat", a spus Cozmin Gusa, care este reprezentantul comitetului de creditori Realitatea Media.

Adrian Cocan, marketing managerul companiei BGS, a declarat pentru Ziare.com ca nu are informatii despre o posibila colaborare dintre firma de paza si Realitatea Tv.

Sorin Blejnar si Elan Schwartzenberg, audiati pentru fraude financiare uriase

Fostul sef al ANAF Sorin Blejnar si omul de afaceri Elan Schwartzenberg se numara printre cei care au fost audiati de Parchet, la sfarsitul lunii mai, pentru fraude fiscale de zeci de milioane de euro. Fraudele uriase ar fi provenit din rambursari de TVA, care ar fi fost scoase din tara de mai multe persoane.

Citeste si:
Istoria guvernelor României
Istoria guvernelor României
O fi bimilenară istoria ceaușistă a poporului român, dar istoria documentată a guvernelor României nu este mai veche de 159 de ani. În tot acest timp, Principatele Unite, apoi Regatul...
Gabriela Firea, despre proiectul PSD privind plafonarea prețurilor la energie și gaze: „Noile facturi dublate ar însemna un cost suplimentar de minim 1200 de euro pe an”
Gabriela Firea, despre proiectul PSD privind plafonarea prețurilor la energie și gaze: „Noile facturi dublate ar însemna un cost suplimentar de minim 1200 de euro pe an”
Gabriela Firea a anunțat luni, 18 octombrie, că proiectul PSD privind plafonarea prețurilor la energie și gaze va ajunge astăzi în Senat. Astfel, potrivit proiectului social democraților,...
Sursa: Ziare.com