O masina cu documente de la Realitatea Media, cercetata de politisti

Luni, 24 Octombrie 2011, ora 16:16
2086 citiri
O masina cu documente de la Realitatea Media, cercetata de politisti
Foto: Arhiva

Scandalul dintre Elan Schwartzenberg si Sebastian Ghita continua cu un nou episod, dupa ce o serie de documente care apartin firmei Realitatea Media a fost adusa, luni dimineata, la sediul Willbrook, de unde transmite acum postul Realitatea Tv, al lui Elan Schwartzenberg.

In masina nu se aflau mai multi saci de hartie igienica, cum a declarat soferul dubei, ci mai multe calculatoare si zeci de saci cu documente pe care se poate vedea scris "Realitatea Media", "Salarizare" etc., potrivit unui comunicat al Politiei Capitalei remis, luni, Ziare.com.

Sectia 2 Politie a fost sesizata prin Sistemul de Urgenta 112 de catre presedintele executiv al unui post de televiziune despre faptul ca, "in cursul noptii de duminica spre luni, sediul postului a fost spart si au disparut mai multe documente, indicand ca principali suspecti pe angajatii unei societati comerciale cu care postul de televiziune se afla intr-un litigiu civil".

La fata locului s-a deplasat o echipa de cercetare, care a efectuat activitati criminalistice si audieri. Din investigatii rezulta faptul ca societatea comerciala ce detine postul de televiziune reclamant se afla in lichidare judiciara, in acest sens Tribunalul Bucuresti numind un lichidator judiciar.

Spatiul in care isi desfasoara activitatea postul de televiziune este ocupat in baza unui contract de inchiriere intre firma reclamata si proprietarul cladirii, aceasta subinchiriind spatiul, la randul ei, cu acordul proprietarului.

"Reprezentantii societatii comerciale reclamate declara ca au notificat postul de televiziune in cauza sa elibereze spatiul detinut, fapt infirmat de reprezentantii postului de televiziune. Reprezentantii postului de televiziune au precizat ca dupa inventariere vor comunica cu exactitate ce anume bunuri le lipsesc.

Un reprezentant al societatii private de securitate care executa paza sediului a declarat ca, pe timpul noptii, in locatie au fost prezenti mai multi angajati ai societatii comerciale reclamate, care ar fi transportat mai multi saci incarcati, posibil cu documente", se arata in acelasi comunicat.

Cercetarile sunt continuate de politistii Sectiei 2, cu privire la cele reclamate si pentru stabilirea situatiei de fapt. Totodata, Schwartzenberg a facut o plangere penala impotriva lui Sebastian Ghita, dupa ce i-ar fi disparut niste documente.

Preluare ostila: Echipa lui Elan Schwartzenberg emite pe frecventa Realitatea TV

Emisia postului Realitatea TV a fost preluata, duminica, incepand cu ora 18:00, de echipa redactionala controlata de Elan Schwartzenberg.

Sebastian Ghita a declarat ca se astepta la aceasta miscare si ca incearca sa remedieze situatia, din punct de vedere tehnic.

Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
PSD este creditat cu 28,4% din intenţiile de vot la alegerile pentru consiliile locale, PNL cu 26,7%, AUR cu 14,4%, conform unui sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro, în luna aprilie,...
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
#Realitatea Media acte Schwartzenberg, #Ghita Schwartzenberg razboi , #Realitatea