Realitatea Media a ramas fara cinci licente TV

Marti, 04 Februarie 2014, ora 17:32
3569 citiri
Realitatea Media a ramas fara cinci licente TV
Foto: Arhiva

Consiliul National al Audiovizualului (CNA) a decis, in sedinta de marti, cu unanimitate de voturi, sa retraga licentele audiovizuale ale Realitatea TV Banat si Realitatea TV Iasi, dupa ce, saptamana trecuta, Consiliul a retras alte trei licente ale Realitatea Media.

Potrivit CNA, Realitatea TV Banat a intrerupt emisia pentru 90 de zile, in perioada 25 octombrie - 23 decembrie 2013. Emisia nu a mai fost reluata dupa aceasta perioada.

Pe de alta parte, Realitatea TV Iasi a primit licenta audiovizuala pe 31 ianuarie 2012 si nu a pus-o in functiune timp de doi ani. Termenul de doi ani a expirat pe 31 ianuarie 2014.

Realitatea TV, amenda usturatoare de la CNA - ce legatura are ministrul Grapini

Potrivit articolului 57, alineatul 1, literele a si b din Legea audiovizualului, "Licenta audiovizuala analogica se retrage de Consiliu in urmatoarele situatii: a) titularul nu incepe difuzarea serviciului de programe, in conditiile stabilite prin licenta, in termen de 12 luni de la obtinerea licentei audiovizuale; Consiliul poate acorda doua prelungiri succesive de cate 6 luni in situatii justificate; b) titularul inceteaza sa difuzeze serviciul de programe pentru care i s-a acordat licenta audiovizuala mai mult de 90 de zile, pentru motive de natura tehnica, si mai mult de 96 de ore, pentru orice alte motive imputabile titularului".

Realitatea TV, amendata dupa ce un jurnalist le-a numit "muieri" pe Udrea si Macovei

Decizia CNA de retragere a celor doua licente, pentru Realitatea TV Iasi si Realitatea TV Banat, vine dupa ce, saptamana trecuta, Realitatea Media a pierdut alte trei licente locale, doua de televiziune si una de radio.

Astfel, in sedinta CNA din 30 ianuarie, Consiliul a retras licentele audiovizuale ale Realitatea TV Alba Iulia, Realitatea TV Baia Mare si Realitatea FM Pitesti, din cauza ca cele trei statii ale Realitatea Media si-au intrerupt emisia pentru o perioada mai mare de 90 de zile si nu si-au mai reluat emisia, incalcand astel legislatia audiovizualului.

Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#Realitatea TV licente, #Realitatea Media licente, #licente CNA Realitatea , #Realitatea
Comentarii
Poza D ILIU
D ILIU
rank 4
Daca tot are asa de multe, ce conteaza ca a ramas fara cateva din ..