Realitatea TV, amenintata cu evacuarea

Luni, 16 Iulie 2012, ora 17:28
3120 citiri
Realitatea TV, amenintata cu evacuarea

Televiziunea de stiri Realitatatea este amenintata cu evacuarea, potrivit unui nou mesaj intern ajuns in presa.

In respectiva nota se precizeaza ca Elan Schwartzenberg a trimis o somatie prin care Realitatea Media ar trebui sa paraseasca spatiul Willbrook in zilele urmatoare.

Mesajul este semnat de administratorul special de la Realitatea Media, Florin Bercea, care incearca astfel sa lamureasca situatia de la televiziunea de stiri, informeaza Pagina de media.

Florin Bercea precizeaza ca, inainte de venirea sa, Realitatea Media era intr-o stare "de deriva": brandul fusese instrainat, iar o treime dintre angajati au fost transferati pe o companie aflata in proprietatea lui Schwarteznberg.

"Brandul Realitatea fusese instrainat catre o firma cu actionari anonimi, la o suma derizorie, creditorii m-au mandatat sa fac toate demersurile legale pentru recuperarea brandului; acest lucru a fost realizat deja, brandul reintorcandu-se in posesia societatii Realitatea Media, protagonistii tranzactiei fiind insa azi in discutie cu organele de cercetare penala ale statului; faptul ca circa o treime dintre salariati au fost transferati pe o companie aflata sub influenta domnului Elan S. va poate sugera in plus intregul tablou al derivei administrative pe care o sugeram;

Domnul Sorin Enache este principalul meu colaborator inca de la preluarea mandatului, iar asa-zisul sprijin al domnului Elan S. din ultimele zile, s-a 'concretizat' intr-o somatie expresa din partea companiei domnului Elan S., prin care Realitatea Media ar trebui sa paraseasca spatiul Willbrook in zilele urmatoare (asa am aflat ca societatea domnului Elan S. ne subinchiriaza spatiul la un pret exorbitant); mai mult, documentele ce mi-au fost aduse la cunostinta de catre Rovigo si creditori, prin care se atesta ca domnul Elan S. si-a pierdut calitatea de actionar majoritar (fapt recunoscut ulterior de catre dansul in mass media), chestioneaza foarte mult asupra bunei credinte a acestuia, atunci cand vi se adreseaza, mai ales in acel fel greu de clasificat pentru un patron", scrie Florin Bercea.

Elan Schwartzenberg nu mai plateste salariile angajatilor de la Realitatea

Mesajul referitor la evacuare vine dupa ce, sambata dimineata, administratorul special a trimis un mesaj intern in care angajatii erau anuntati ca nu-si vor primi salariile pentru ca Elan Schwartzenberg refuza sa mai dea bani.

La randul sau, Schwartzenberg a contraatacat tot printr-un mesaj intern: "In ultimele saptamani exista o tendinta exacerbata de a ma gasi tap ispasitor pentru orice posibila sau inventata infractiune care se intampla in tara romaneasca".

Citeste si:
Ciprian Ciucu: USR trebuie să fie la guvernare. Nu cred că îi convine nimănui să se alieze cu PSD
Ciprian Ciucu: USR trebuie să fie la guvernare. Nu cred că îi convine nimănui să se alieze cu PSD
Preşedintele PNL Bucureşti şi primar al sectorului 6 al Capitalei, Ciprian Ciucu, a declarat, sâmbătă, că USR ar trebui, după părerea sa, să rămână la guvernare cu PNL şi a subliniat...
Vom avea guvernul Ciuca bătăilor?
Vom avea guvernul Ciuca bătăilor?
Prin ordinul dat PNL-ului, aripa servilă, de a forma un guvern minoritar în jurul lui Nicolae Ciucă, Iohannis, iată, a mai dat o șansă PSD-ului. După care, a declarat ritos: “Sunt în...
Sursa: Ziare.com