Revista presei: Lovitura de palat la Realitatea TV

Luni, 24 Octombrie 2011, ora 08:33
8507 citiri
Revista presei: Lovitura de palat la Realitatea TV

Emisia postului Realitatea TV a fost preluata, duminica, de echipa de jurnalisti controlata de omul de afaceri Elan Schwartzenberg, care emite dintr-un alt sediu, iar presa descrie pe larg conflictul dintre Schwartzenberg si Ghita.

Angajatii managerului Sebastian Ghita au fost luati prin suprindere, constatand ca nu mai emit, scrie "Evenimentul Zilei".

Cea de-a doua transmisie a Realitatea TV a fost facuta din noul sediu Willbrook, iar echipa redactionala este condusa de Sergiu Toader, informeaza "Adevarul".

Rasvan Popescu, presedintele CNA, a declarat pentru "Jurnalul National" ca in sedinta de marti Consiliul CNA va analiza propunerile de sanctionare atat pentru Realitatea Media, cat si pentru RTV Satellite Net, in urma incidentului.

"Razboi la Realitatea TV", titreaza si "Romania Libera", care scrie ca proprietarul Realitatii a schimbat frecventa de transmisie, iar echipa lui Sebastian Ghita nu mai poate transmite deloc.

Evenimentul Zilei: Preluare ostila a emisiei Realitatea TV, marca Elan Schwartzenberg

Angajatii managerului Sebastian Ghita au constatat, stupefiati, ca nu mai emit. Echipa redactionala a lui Elan Schwartzenberg a transmis din cladirea Willbrook.

Ghita sustine ca se astepta la aceasta miscare si ca incearca sa remedieze situatia, din punct de vedere tehnic. Schwartzenberg a reusit sa-l readuca la conducerea televiziunii pe Sergiu Toader, pentru a stopa valul de demisii ale angajatilor care il prefera pe Ghita, insa contractul acestuia este doar de 30 de zile, scrie Evenimentul Zilei.

Adevarul: Lovitura de palat la Realitatea TV

In jurul orei 18.00, in timp ce la Realitatea TV Dana Razboiu prezenta stiri despre cutremur, pe aceeasi frecventa a aparut prezentatoarea Diana Enache, avand un alt invitat pe aceeasi tema.

Cea de-a doua transmisie, facuta de angajatii proprietarului postului, Elan Schwartzenberg, a fost facuta din cladirea Willbrook, iar decorul parea improvizat, conform Adevarul.

Jurnalul National: Realitatea lui Elan emite din studiourile Willbrook - si CNA e surprins

Cele doua parti care se lupta pentru controlul televiziunii ar putea fi amendate de Consiliul National al Audiovizualului, arata Jurnalul National.

In sedinta de marti, Consiliul CNA va analiza propunerile de sanctionare atat pentru Realitatea Media, cat si pentru RTV Satellite Net.

Realitatea TV emite dintr-o alta locatie, fara ca CNA sa fi fost instiintat, asa cum prevede legea. In plus, RTV Sattelite Net si-a schimbat actionariatul fara sa instiinteze CNA.

Romania Libera: Razboi la Realitatea TV

Proprietarul Realitatii a schimbat frecventa de transmisie, iar echipa lui Sebastian Ghita nu mai poate transmite deloc, nici pe noua frecventa, nici sub noua sigla, RTV, informeaza Romania Libera.

(L.S.)

Citeste si:
Marcel Ciolacu, despre modificarea Constituției pentru ca Iohannis să mai poată avea un mandat: „Mergem pe urmele lui Putin?”
Marcel Ciolacu, despre modificarea Constituției pentru ca Iohannis să mai poată avea un mandat: „Mergem pe urmele lui Putin?”
Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat duminică, 29 mai, că foşti miniştri de justiţie ai PSD au discutat „în mod discret” cu profesionişti din domeniu pe tema unei eventuale...
„Nu există partener mai puternic pentru SUA decât România” susține senatorul american Robert Portman
„Nu există partener mai puternic pentru SUA decât România” susține senatorul american Robert Portman
Senatorul american Robert Portman, care efectuează sâmbătă, 28 mai, o vizită în România, a declarat că nu există pentru Statele Unite prieten mai puternic decât ţara noastră....