Dan Diaconescu se intoarce. Isi lanseaza un fel de Netflix si o criptomoneda VIDEO

Joi, 29 Aprilie 2021, ora 17:51
28644 citiri
Dan Diaconescu se intoarce. Isi lanseaza un fel de Netflix si o criptomoneda VIDEO
Dan Diaconescu afost eliberat in noiembrie 2017

Fostul patron al OTV, eliberat din inchisoare acum patru ani, si-a facut o platforma care seamana cu cele de tip HBO si Netflix, anunta Pagina de Media.

Dan Diaconescu a postat mesaje pe Facebook, Instagram si TikTok prin care isi anunta proiectul online. Platforma de tip streaming este cu plata si are trei pachete, conform ddhomecinema.ro:

- Pachetul Basic - costa 9.99 RON pe luna

- Pachetul Gold - costa 29.99 RON pe 6 luni

- Pachetul Fan DD Platinum - costa 99.99 RON pe 12 luni

Filmul serial se numeste "Pandemia" si are 10 sezoane, cu cate 6 episoade pe sezon. Protagonistul si naratorul este Dan Diaconescu.

Totodata, el a anuntat ca oamenii care vor achizitiona un pachet vor primi si "CryptoDan", moneda digitala pe care a lansat-o, anunta Pagina de Media.

Dan Diaconescu, pe Facebook:

"Sunt Dan Diaconescu, singurul cetatean european care are o interdictie de a vorbi in public. Totusi, sunt Dan Diaconescu, primul cetatean roman care am lansat de curand primul NFT. E adevarat, in strainatate, pe platforma Open C, o platforma destinata in special publicului american. Am reusit impreuna cu dumneavoastra aceasta minima performanta, insa astazi marim Universul DD cu o noua tehnologie.

Este vorba de DD Home Cinema, un prim sistem cinematografic bazat pe tehnologia blockchain care va aduce in casele dumneavoastra prin streaming, prin stick, prin DVD o opera de arta cinematografica. Un activ digital unic care este al dumneavoastra si numai al dumneavoastra.

Fiindca la baza acestor pelicule cinematografice va sta tehnologia blockchain, o cryptomoneda va sta, deisgur, la baza achizitionarii acestor trei produse in varianta streaming, in varianta stick sau in varianta DVD. Asa cum v-am anuntat, cryptomoneda pe care noi, impreuna cu dumneavoastra o vom folosi, se va numi CryptoDan. Eu sunt acel Dan care face parte din echipa dumneavoastra de zeci de ani, asa cum dumneavoastra faceti parte din echipa mea.

Fiecare dintre dumneavoastra, pentru o perioada limitata de timp, in care ne vom verifica prieteniile, vom vedea care sunt oamenii loiali, care sunt oamenii mai putini loiali. Ei bine, toti cei care veti primi in casele dumneavoastra un stick, un DVD sau streamingul video, veti primi si o cantitate de CryptoDan. La momentul respectiv va voi povesti ce veti face cu acesti CryptoDani."

Dan Diaconescu a dat detalii si despre filmul serial "Pandemia":

"E vorba despre un filmul artistic care vine sa va povesteasca dumneavoastra cum s-au intamplat lucrurile. Este primul film povestit, este primul relatat de catre un narator. De catre mine. Singurul care a vazut acel film. Povestitorul Dan Diaconescu va va relata un film unic, un film pe care doar eu l-am vazut. Un film bazat pe fapte reale, un film in care mi-am adus si un mic aport. Marele aport este al dvs., impreuna cu dvs. am realizat aceste opere de arte unice."

Dan Diaconescu a primit, pe 4 martie 2015, cinci ani si sase luni de inchisoare fiind acuzat de santajarea mai multor persoane printre care si a fostului primar al comunei aradene Zarand, Ion Mot. In timpul emisiunilor "Dan Diaconescu Direct", acesta ii cerea suma de 200.000 de euro, in perioada mai-septembrie 2009.

A stat in inchisoare doar 2 ani si jumatate, la Penitenciarul Jilava si a fost eliberat in noiembrie 2017, cand Tribunalul Ilfov a admis cererea de eliberare conditionata a fostului patron OTV.

Cand a fost eliberat, Diaconescu a primit o interdictie de zece ani si jumatate de a vorbi in public.

Citește și:
Surpriza pe care le-o face Netflix abonaților săi, începând cu 18 aprilie
Surpriza pe care le-o face Netflix abonaților săi, începând cu 18 aprilie
Netflix, cel mai popular serviciu de streaming din lume, le face o surpriză abonaților săi, într-un moment în care discuțiile despre prețul ridicat al abonamentului sunt tot mai intense....
Cum a reușit un tânăr să cumpere bunuri de 200.000 de lei cu un voucher câștigat la tombolă: Eroarea de care a profitat
Cum a reușit un tânăr să cumpere bunuri de 200.000 de lei cu un voucher câștigat la tombolă: Eroarea de care a profitat
Un tânăr de 24 de ani din Botoșani, abonat la o companie de telefonie mobilă, a câștigat un voucher de 600 de lei în timpul pandemiei de Covid-19, la o tombolă. În baza acestuia, tânărul...
#Dan Diaconescu, #lansare, #proiect, #online, #streaming, #moneda digitala , #stiri media