datelazi.ro - Guvernul a lansat noua platforma online cu informatii despre epidemia din Romania

Joi, 26 Martie 2020, ora 10:43

   

datelazi.ro - Guvernul a lansat noua platforma online cu informatii despre epidemia din Romania
Guvernul a lansat o noua platforma online, datelazi.ro, in care sunt prezentate informatii despre situatia raspandirii infectiei cu coronavirus (COVID-19) in Romania.

Grupul de Comunicare Strategica precizeaza ca noua platforma reprezinta o sursa oficiala de informare pentru public si reprezentantii media. Datelazi.ro prezinta infografii actualizate periodic pe baza datelor furnizate de autoritatile competente.

"Guvernul Romaniei, prin Autoritatea pentru Digitalizarea Romaniei si organizatia neguvernamentala Code for Romania, a lansat o noua platforma online din ecosistemul de combatere a efectelor COVID-19, DateLaZi (datelazi.ro), componenta a proiectului stirioficiale.ro.

Informatiile publicate pe datelazi.ro reprezinta o sursa oficiala de informare pentru public si reprezentantii media si face referire la situatia in desfasurare determinata de raspandirea infectiei cu coronavirus (COVID-19).

Datelazi.ro prezinta infografii actualizate periodic pe baza datelor furnizate de autoritatile competente. Acest proiect este realizat pro-bono de Code for Romania in parteneriat cu Guvernul Romaniei prin Autoritatea pentru Digitalizarea Romaniei", se arata intr-un comunicat al Grupului de Comunicare Strategica remis joi Ziare.com.Saptamana trecuta, Guvernul a lansat si platforma online COVID-19 Stiri Oficiale (stirioficiale.ro), precizand ca obiectivul principal este combaterea dezinformarii si a fake news-urilor.

Reprezentantii Guvernului au anuntat ca platforma online COVID-19 Stiri Oficiale centralizeaza doar informatii din surse sigure, precum comunicatele oficiale ale Grupului de Comunicare Strategica constituit de Guvernul Romaniei, hotararile Comitetului National pentru Situatii Speciale de Urgenta si inregistrarile conferintelor de presa sustinute de oficialii cu responsabilitati in domeniul managementului situatiilor de urgenta.

Urmareste LIVE cele mai noi informatii despre pandemia de coronavirus

I.O.
Urmareste Ziare.com pe Facebook   si  pe Instagram   Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.
Citeste mai multe despre
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 6603 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Comentarii
Nelamurit
rank 5
zau ?
Daca era chiar ceva serios nu trebuia sa instalezi un add-on. Nu cumva este un "mic spion"care trebuie instalat ca oricum se lucreaza la controlul absolut asupra maselor. Instalati-l voi si spionati-va intre voi
RN
rank 5
Mie nu mi-a cerut niciun add-on
Ce nu-mi place insă e că acum avem 3 (trei!) platforme oficiale:
stirioficiale.ro, cemafac.ro și acum datelazi.ro
Nu era mai simplu să fie una singură?

Măi oameni, mai invățați cum se face comunicarea!
P.S. - după ce aflați, spuneți-i și lui Iohannis. Și el are mare nevoie de niște exerciții in domeniu.
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor