Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Sedinta a Consiliului de Administratie al SRTv, blocata. Intalnire cu calomnii si atacuri la adresa Doinei Gradea

Joi, 17 Decembrie 2020, ora 15:56
4694 citiri
Sedinta a Consiliului de Administratie al SRTv, blocata. Intalnire cu calomnii si atacuri la adresa Doinei Gradea
Doina Gradea/Heptaphoto

Sedinta de joi a Consiliului de Administratie (CA) as SRTv a fost blocata de unii membri, intre care Monica Ghiurco, Sorin Iliesiu, Cristian Petcu si Karen Sebesi. SRTv si Doina Gradea au precizat ca "acesti membri au pus interesele personale mai presus de cele ale televiziunii publice" si anunta "demersuri legale" pentru functionarea institutiei.

"In data de 17 decembrie 2020 a fost convocata o sedinta ordinara a Consiliului de Administratie al SRTv. Unii membrii ai CA - Monica Ghiurco, Sorin Iliesiu, Cristian Petcu si Karen Sebesi - au dorit sa impuna pe ordinea de zi subiecte vadit nelegale si care contravin intereselor SRTv, urmarind doar satisfacerea unor interese personale", se arata intr-un comunicat al TVR.

Potrivit TVR, "fiind imposibila introducerea pe ordinea de zi a unor puncte cu caracter ilegal, in continuarea actiunilor lor, acestia au parasit sedinta, determinand neintrunirea cvorumului si imposibilitatea functionarii acestui organism de conducere. Astfel, acesti membri ai CA au impiedicat in mod constient desfasurarea sedintei si au blocat activitatea institutiei, punand interesele personale mai presus de interesele televiziunii publice".

Reprezentantii Televiziunii publice afirma ca "nu este pentru prima data cand doamna Monica Ghiurco, reprezentant al salariatilor, nu si-a exercitat calitatea de membru al CA. Au existat sedinte in cadrul carora doamna Ghiurco nu si-a exprimat votul, ceea ce reprezinta o activitate necorespunzatoare si un demers care afecteaza bunul mers al institutiei".

Calomnii si atacuri la persoana la adresa Doinei Gradea

"Intalnirea de astazi a fost presarata de calomnii si atacuri la persoana la adresa presedintelui-director general, Doina Gradea, precum si de presiuni si amenintari din partea dnei Monica Ghiurco si a domnului Cristinel Godinac, reprezentant al Federatiei Jurnalistilor MediaSind, la adresa PDG si a membrilor CA care nu-i sustin. In consecinta, SRTv intelege sa faca, incepand de azi, toate demersurile legale pentru asigurarea functionarii institutiei si pentru a indrepta abaterile grave generate de actiunile membrilor CA mai sus mentionati", anunta SRTv si Doina Gradea.

Boicot general la Primaria Sectorului 5 dupa ce edilul Cristian Popescu Piedone a anuntat ca vrea sa suplimenteze personalul cu 200 de noi posturi

Revolutia din 1989. 17 decembrie, Timisoara. Armata si Securitatea trag in manifestanti. Cum s-a desfasurat infama operatiune "Trandafirul", de incinerare a cadavrelor

Anunț important de la TVR, privind fosta purtătoare de cuvânt a lui Klaus Iohannis. Reacția prezentatoarei
Anunț important de la TVR, privind fosta purtătoare de cuvânt a lui Klaus Iohannis. Reacția prezentatoarei
Mădălina Dobrovolschi, fosta purtătoare de cuvânt a Administraţiei Prezidenţiale în primul mandat al lui Klaus Iohannis, va fi implicată de TVR în campania socială ”Omul anului”....
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
#stiri media, #TVR, #Doina Gradea TVR , #stiri media