O investigație Recorder a câștigat premiul "Superscrierea anului" în România VIDEO
Media / Superscrieri
Fundația "Friends for Friends" a organizat în seara zilei de miercuri, 17 mai, gala Premiilor Superscrieri, ediția cu numărul 12. În cadrul evenimentului au fost premiate cele mai bune producții jurnalistice realizate în România pe parcursul ultimului an, pe diverse categorii, printre care reportaj, investigație, TV&video jurnalism, ...

Ziare.Com își propune să ofere cele mai importante și cele mai noi știri din fiecare sector al vieții publice: politică, business, sport, life show, știri despre personalitățile sau instituțiile cele mai mediatizate. In consecinta, Ziare.com aloca subiectelor de interes din toate aceste domenii sectiuni speciale care vor contine cat mai multe informatii relevante fiecarui subiect.

Secțiunea de față este dedicată temei Superscrieri . Această zonă va concentra articolele categoriei Media din Ziare.Com care au subiectul principal: Superscrieri.

Ziare.com oferă cititorilor săi oportunitatea de a deveni jurnaliști colaboratori. Materiale jurnalistice, știri atât pe tema - Superscrieri, cât și despre alte subiecte de interes, fie din categoria Media , fie din celelalte categorii ale site-ului Ziare.Com, pot fi trimise la adresa colaboratori@ziare.com, iar pentru mai multe informații privind modalitățile de colaborare poate fi accesată și secțiunea Colaboratori Ziare.com.

Va mulțumim pentru colaborare și așteptăm sugestiile și observațiile dvs.