Televiziune online pentru politisti si angajatii Fiscului - ce programe transmite

Marti, 14 Iulie 2015, ora 20:33
9453 citiri
Televiziune online pentru politisti si angajatii Fiscului - ce programe transmite
Foto: Arhiva Ziare.com

Televiziunea online ProLex TV, dedicata politistilor si angajatilor din ANAF, incepe sa emita de marti si va transmite noutatile legislative, demersurile sindicale si dezbateri privind problemele profesionale si salariale ale angajatilor din domeniu, informeaza Sindicatul ProLex.

Sindicatul National ProLex anunta ca intra pe piata media cu un post de televiziune online, interactiv si dedicat, care si-a propus sa-si transforme telespectatorii in cei mai informati angajati din Politia nationala, din cea locala sau din ANAF.

"ProLex TV se adreseaza in primul rand membrilor sai din Politie, Politie Locala si ANAF, dar si tuturor celor interesati de legislatia muncii in domeniu si pe problematica specifica. ProLex TV isi propune sa transmita noutatile legislative, demersurile sindicale, dar mai ales sa dezbata si sa gaseasca solutii pentru problemele profesionale si salariale cu care se confrunta angajatii din toate structurile", se arata in comunicatul sindicatului.

Initiatorii proiectului precizeaza ca programele pot fi urmarite accesand site-ul prolex.tv, iar rezumate ale emisiunilor pot fi vazute si pe pagina prolex.ro.

"ProLex TV va debuta cu un buletin de stiri si cu o emisiune de analiza si dezbatere, urmand ca in viitorul apropiat sa-si extinda grila de programe in functie de problematica si de cerintele, respectiv asteptarile publicului-tinta.

Buletinul de stiri aduce in atentia telespectatorilor evenimente ale zilei din domeniile legislativ, economic, social, sportiv si sindical, comunicate si conferinte de presa ale institutiilor angajatoare, subiecte din presa zilei", se mai arata in comunicat.

De asemenea, in emisiunea de analiza si dezbatere "De partea ta" vor fi trecute prin filtrul specialistilor aspectele legislative, dar si situatiile concrete din activitatea profesionala a politistilor si vamesilor, iar membrii de sindicat pot participa activ la emsiune, intrand in legatura directa cu moderatorul si invitatii prin intermediul telefonului si retelei Skype.

Sediul noii televiziuni este in centrul Capitalei, iar studioul beneficiaza de aparatura si dotari tehnice actuale. Echipa ProLex TV este formata din jurnalisti cu experienta in domeniu, iar investitia a fost suportata integral de Sindicatul ProLex, care si finanteaza televiziunea.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#televiziune online politisti, #televiziune online Fisc , #televiziune online
Comentarii