Ziare.com

Antena 3, acuzata ca a prezentat tendentios Holocaustul romanesc

Joi, 08 August 2013, ora 09:31

   

Antena 3, acuzata ca a prezentat tendentios Holocaustul romanesc
Antena 3 este implicata intr-un nou scandal dupa ce Centrul pentru Monitorizarea si Combaterea Antisemitismului din Romania a criticat postul de televiziune pentru modul in care a abordat problema Holocaustului romanesc.

Reprezentantii MCA sustin ca Antena 3 a incercat "denigrarea anumitor institutii ale statului", arata Romania Libera.

"Nu putem ignora faptul ca, in fapt, tema Pogromului de la Iasi si a responsabilitatii neasumate in mod formal au fost abordate tendentios, prin incercarea de a denigra anumite institutii ale statului. Unele dintre aceste institutii, in prezent, conduc o serie de investigatii impotriva unor persoane care conduc trustul media care administreaza si postul Antena 3, care a difuzat materialul mai sus mentionat.

Orice discutie despre Holocaustul din Romania, purtata in astfel de conditii si din astfel de considerente, are un efect opus celui educativ. Ar fi fost de dorit ca in cadrul emisiunii sa se faca si o analiza critica a manifestarilor prolegionare de astazi din societatea romaneasca", se arata in comunicat transmis de MCA.

Reactia MCA vizeaza emisiunea "Sinteza Zilei", prezentata de Mihai Gadea si difuzata marti seara la Antena 3, in cadrul careia s-a discutat despre Holocaustul romanesc si abuzurile regimului comunist.

Antena3 sfideaza legea, iar CNA tolereaza - Freedom House si Expert Forum

"Pogromul de la Iasi a fost prezentat telespectatorilor impreuna cu accentuarea faptului ca, pana in prezent, in Romania, crimele comise de regimul maresalului Antonescu impotriva evreilor nu sunt asumate in mod absolut si formal din considerente pur materiale: din teama ca o astfel de recunoastere va atrage cereri de despagubiri din partea victimelor.

De asemenea, a fost mentionat faptul ca actiunea 'Last Chance' ('Ultima Sansa'), condusa de Centrul Simon Wiesenthal, in Romania, a ramas fara nici un rezultat.Remarcam importanta afirmatiilor facute in cadrul acestei emisiuni, in care dl. Iancu Tucarman, supravietuitor al Pogromului, a reprezentat intreaga comunitate evreiasca intr-un mod demn de toata lauda", mai scrie in document.

Reprezentantii MCA avertizeaza si solicita presei din Romania sa nu implice subiectul Holocaustului "in dezbateri care sunt initiate din considerente politice".

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 3410 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
11 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

dar "holocaustul" asupra romanilor?

produs de evreii veniti din URSS si instalati la conducerea (ca si dupa 1990) serviciilor secrete, ministerului de interne, aparare.... partid, economia nationala...etc? de ala nu vorbim? de 80 000 de morti in lagarele comuniste (sovieto-evreiesti de fapt), alea le ignoram? Ia sa vedem noi cati evrei au omorat romanii si cati romani au omorat evreii (culmea, la romani acasa!)? La cat au furat si fura evreii din Romania, nici daca ne dau statul Israel in compensatie, nu se echilibreaza treaba. Un citat din istoria Germaniei:
"Situatia era disperată: trezoreria era goală, si o multime de case si ferme au fost pierdute de germani in dauna speculatorilor si a băncilor evreiesti. Marea majoritate a germanilor mureau de foame si locuiau in bordeie. Niciodată in istorie germanii nu se mai confruntaseră cu asa ceva, asa că această tară nu avu altă solutie decat să fie sclavii bancherilor evrei internationali, pană in 1933, atunci cand national-socialistii condusi de Hitler veniră la putere. In acel moment, guvernul german s-a impotrivit cartelurilor bancare internationale, emitand propria monedă. Atunci, evreimea mondială a răspuns, declarand un boicot general impotriva Germaniei."

 

Emisiunile recente ale A3

nu au absolut nimic in comun cu notiunile de dreptate si justitie... Sunt simple atacuri conjuncturale de-ale lui Voiculescu in razboiul lui personal cu parchetele si serviciile lui TB. Victimele evreiesti au fost amestecate de Antene doar pentru amplificarea efectului dramatic. Cat despre tortionari, nu are nicio importanta etnia, ci vinovatia. Nici evreii nu trebuie sa-i acuze pe toti romanii de antisemitism din cauza pogromului de la Iasi, nici romanii nu trebuie sa-i acuze pe toti evreii de antiromanism din cauza unor tem beli bolsevici.

Mai copile, unde ai citit tu asta?

"Majoritatea nemtilor traiau in bordeie... Hitler a emis propria moneda... s-a opus cartelurilor..."

- Nemtii nu mai traiau in bordeie de vreo 1000 de ani. Germania avea propria moneda de la Bismarck. Daca romanii aveau propria moneda, de ce ar fi fost nemtii mai prejos?

- ai auzit de inflatia din Germania din anii '20? Aici a fost geniul lui Schacht. Germania avea datorii de platit, iar aia s-au apucat sa tipareasca moneda in nestire (dimineata, o paine costa 1 milion de marci, la pranz 50 de milioane s.a.m.d.), depreciind masiv marca. Ce-a facut Schacht apoi? A taiat cateva zerouri din coada si totul s-a calmat.

Se putea ca cele doua ONG basiste sa nu se lege de Antena 3

Freedom House a lui guset,miruita cu bani de macovei si expert forum a informatoarei USA laura stefan si sorin ionita sa nu se lege de A3 si gadea.
Mintind prin omisiune,trunchind si manipuland cele doua gascute basite incearca sa bage strambe ca de altfel toate oficinile cu nasul in suflet mai ales acum cand ponta este in concediu

 

inca putina istorie ....

"Germania prospera in timp ce restul lumii se afla in criză
Germania reusi chiar să-si refacă comertul exterior, in ciuda creditului bancar refuzat Germaniei si in ciuda boicotului impus de industriile controlate de evrei. Germania a reusit cu succes să schimbe echipamente si bunuri cu alte tări, in mod direct, prin folosirea unui sistem de barter in care mările bănci evreiesti au fost scoase din joc. Germania inflorea, din moment ce barterul a eliminat datoriile si deficitul comercial. In timp ce restul lumii se afla in criză (datorită lăcomiei bancherilor evrei), Germania prosperea; in definitiv, era prima tară din lume care detinea faimoasele “Autobahn"-uri, autostrăzi de mare viteză.
“Nu avem bani: acesta e sistemul bancar adevărat"!
Hjalmar Schacht, care era temporar seful Băncii centrale germane, vorbea cu un bancher american; acesta din urmă ii spuse germanului: “Dr. Schacht, ar trebui să veniti in America. Avem o multime de bani. Aici este sistemul bancar adevărat." Schacht replică “Ar trebui să veniti la Berlin. Nu avem niciun ban. Acesta este sistemul bancar adevărat."
Această libertate economică l-a făcut foarte popular pe Hitler in Germania. Ţara a fost salvată de teoria economică anglo-saxonă care spunea că toate monezile nationale trebuie să fie emise de un cartel bancar secret si privat (exemplu, Federal Reserve din SUA), decat să fie emise de guvernele nationale, pentru beneficiul oamenilor.
Sistemul economico-monetar al lui Hitler, o amenintare reală pentru marii bancheri internationali
Principalul motiv pentru care a izbucnit cel de-al doilea război mondial a fost tocmai acesta: vointa lui Hitler de a se detasa de bancherii internationali si de a crea un propriu sistem monetar, eliberand astfel poporul german. Dar, această libertate si prosperitate risca să se răspandească si in alte tări! De aceea, Hitler trebuia oprit cu orice pret.
Un prieten de-a lui Trotki confirmă spaima bancherilor internationali fată de sistemul economico-monetar al lui Hitler
Pentru cei care nu cred acest lucru, am să le aduc aminte de interogarea din 1938 a lui C.G.Rakovski, unul din fondatorii bolsevismului sovietic si prieten apropiat cu Trotki, adversarul de moarte a lui Stalin. Conform lui Rakovski, Hitler a fost la inceput finantat de bancherii internationali, cu scopul de a-l controla pe Stalin, care a uzurpat puterea de la agentul lor, Trotki. Apoi, cu timpul, Hitler a devenit o si mai mare amenintare decat Stalin, atunci cand a creat propriul sistem financiar. Stalin a castigat puterea in anul 1924, iar Hitler 9 ani mai tarziu (in 1933). Dar, in 1924, la moartea lui Lenin, agentul Illuminati, Leon Trotki trebuia să preia puterea si să ducă Rusia definitiv in mainile bancherilor internationali. Dar, vicleanul Stalin a fost mai perspicace si a preluat el puterea…"

 

Bravo, Kott !

Mi-au placut postarile tale la articolul asta. Cata vreme mai sunt romani carora nu le e frica sa deschida gura, nu e totul pierdut in tara asta !

"Germania prospera in timp ce restul lumii se afla in criză"

Pai tu stii cine calareste Germania, prietene? Germania nu mai este Germania de mult. I se spune Jidarmania, in ultimul timp...:)))

 

 

antena 3 ar trebui sa citeze din Alecsandri:

"Care este această nouă incercare, care este această nouă invazie? Care sunt năvălitori...Sunt un popor activ, inteligent, neobosit in indeplinirea misiunii sale: ei sunt adeptii celui mai orb fanatism religios, cei mai exclusivisti dintre toti locuitorii pămantului, cei mai neasimilabili la celelalte popare ale lumii... [P]atria lor este Talmudul! Puterea lor este fără măsură, căci alte două puteri constituie temelia si sprijinul său: francmasoneria religioasă si aurul14."

 

A3 a amestecat in mod tendentios

chestiunea Holocaustului cu cea a tortzionarilor securisti, pentru amplificarea efectului dramatic. Cum devoalarea securistilor este doar o riposta in razboiul infractorului Voiculescu cu parchetele si serviciile, mi se pare deplorabil ca victimele evreiesti din WW2 au fost amestecate in acest conflict murdar. De altfel, nu numai evreii au fost amestecati, ci si fostul presedinte Constantinescu, a carui aversiune fata de fosta securitate este binecunoscuta si caruia reporterii A3 i-au cerut sprijinul in identificarea si pedepsirea tortionarilor. Numai ca omul nu s-a lasat atras in acest borsh urat mirositor al varanului, precizand ca se va implica numai daca iureshul actual se va dovedi a fi ceva serios, nu o simpla manevra conjuncturala de o vara.

 

Halal jurnalisti

Pentru banii primiti de la voiculescu acesti asa zisi jurnalisti sunt in stare să lingă nu mai contează unde si pe cine.Rusine pentru gadea, badea ,etc

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor